Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
1.16 modeli ne işçilik ne de motor olarak bmw yi yansıtmıyorum sırf o segmentte rekabet için üretilmiş bir araç uzak durun derim. Çok yakar ve asla motoru tatmin etmez. Hyundai accent bile her türlü geçer gider yanınızdan![]()
Audi A3!!! Aşığıyım, bir insan bir arabayı bu kadar mı sever, ister arkadaşım ya. Hangisi olursa olsun, hayırlı olsun sevgili playboy, kazasız belasız sürersin inşallah.
Sevgili arkadaşlar uzun zamandır değiştirmeyi düşündüğüm aracımı değiştireceğim ve en son bu iki araç arasında kaldım önerileriniz ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Sevgiler
bende 3.16 var 2010 model memnunum vede bmw ciyim) ama o bahsettigin segmentteki en iyi araba mercedes a serisi amg pakettir
biraz daha fazla a serisi al amg paket ama
![]()
aynen a3 küçük biraz ama senin dedigin segmentte biraz orta yaşa giriyo a5 hariç o olurBana bıle cok küçük gelio a3 bence en güzeli a5 yada 5.20 mercedes sevenler için de e serisi benım fıkrım tabı bu![]()
broker hyundai dedin beni bitirdin verdiğin örnek 1.16 yı gözümde yok etti)
valla arabama laf ettirmem bende 3.16 var full paketbmw kullanıcısı ve hastası olarak hıc tereddut etmden audi derim1 serisi ve 3 serisi bmw nın gereksız cıkardıgı arabalar. yenı 3 serısı fena degil ama. o klasmanda tercih audi den yana ama ben yenı cıkan mercedesın o klasmandakı arabası derim. gayet hos bır arac
audininmi ici cok kotu yeni 116 yada a3e de binmedim ama audinin en ustun oldugu yanlari ic dizayn ve sanzimani oldugunu dusunuyorum
Bnce Golf ama senin seçimin A3 te olurSevgili arkadaşlar uzun zamandır değiştirmeyi düşündüğüm aracımı değiştireceğim ve en son bu iki araç arasında kaldım önerileriniz ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Sevgiler
Toyota![]()
Tüm yorum yapan arkadaşlara değerli düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum ellerine sağlık herkesin 1.16 urban line aldım gayet memnunum aşık oldum desem abartmam sanırım. Sevgiler.
iyi günlerde kullan playboy21. (konu araba olunca ne çok görüş aldın ) bende 20123 mercedes c180 var, çok havalı bir araba değil ama ben memnunum. eğer birgün değiştirecek olursam 5 kasa xdrive bmw almak isterim.Tüm yorum yapan arkadaşlara değerli düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum ellerine sağlık herkesin 1.16 urban line aldım gayet memnunum aşık oldum desem abartmam sanırım. Sevgiler.
iyi günlerde kullan playboy21. (konu araba olunca ne çok görüş aldın ) bende 20123 mercedes c180 var, çok havalı bir araba değil ama ben memnunum. eğer birgün değiştirecek olursam 5 kasa xdrive bmw almak isterim.
Sevgili vitalitus içimi karattın yahu![]()
Güle güle kullan playboy,daha sonra da sedan düşünürsen 3.16i dene derim.Üst kasalar kadar olmasada o motora göre çok iyi performansı var.Tüm yorum yapan arkadaşlara değerli düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum ellerine sağlık herkesin 1.16 urban line aldım gayet memnunum aşık oldum desem abartmam sanırım. Sevgiler.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!