Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bayram şekeri Sunam :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,275
10,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bayrama girmeden kendime erken bir hediye vermek amacıyla Sunam ile bir gün önceden haberleştik ve ayrıntılar üzerinde hızlı bir şekilde anlaştık. Geriye sadece randevu saatinin gelmesini beklemek kalmıştı her zamanki gibi ;) Ataşehir'de rahatlıkla ulaşılan bir lokasyona vardığımda, kapının arkasında oldukça boylu ve çekici bir kadın vardı (y) Getirdiğim votkadan oturup birer kadeh içtikten sonra, göğüsleri cömertçe sergileyen o seksi siyah mini elbisenin cazibesine daha fazla dayanamayıp ufak bir duş molası için izin istedim. Döndüğümde yatak odasındaki aynanın önünde vahşi bir kaplan aport vaziyette beklemeye başlamıştı bile. Ben onun doğal şekilli göğüsleri ile bol bol uğraşırken, başladığı uzun ve derin oralı takiben benim de aynı anda ona oral yapmamla güzel bir denge yakaladık. Sıra, ayna karşısında sevişirken çeşitli pozisyonlarda birbirimizi izlemeye gelmişti :devilish: Son olarak doggy pozisyonunda iken, aynadan bakışarak finali yapmak gerçekten de fazlasıyla rahatlatıcıydı (y):giggle:
Bu kadar enerji harcadıktan sonra, sırayla duş alırken muhabbete devam etmemiz de oldukça eğlenceliydi ;) Birer kadeh daha yuvarlayıp iyice gevşedikten sonra, sıradaki raunt için tekrardan yatak odasının yolunu tuttuk beraberce. Ayna önündeki cowgirl, reverse cowgirl, doggy ve literatürde adını bilmediğim diğer pozisyonlardan sonra, göğüslerinde büyük finale ulaşarak bir maçı daha başarıyla tamamlamış olduk. :D
Duş sonrası biraz dinlenip ikram ettiği son bir kadehi daha içtikten sonra, artık veda vakti gelmişti; geçirdiğim bu güzel zaman dilimi için tekrar teşekkür ederim @Sunam Karaca ;):love:
Not: Bu güzel fizik daha fazla fotoğraflanmalı bence ;)

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
170
164
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İşte bayram böyle olmalı müthiş bir anlatım. Sevişen yerleriniz dert görmesin, sevişmenize sağlık 👏

Ben boşuna mı diyorum yetişemiyoruz diye 😂😂

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,058
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bayrama girmeden kendime erken bir hediye vermek amacıyla Sunam ile bir gün önceden haberleştik ve ayrıntılar üzerinde hızlı bir şekilde anlaştık. Geriye sadece randevu saatinin gelmesini beklemek kalmıştı her zamanki gibi ;) Ataşehir'de rahatlıkla ulaşılan bir lokasyona vardığımda, kapının arkasında oldukça boylu ve çekici bir kadın vardı (y) Getirdiğim votkadan oturup birer kadeh içtikten sonra, göğüsleri cömertçe sergileyen o seksi siyah mini elbisenin cazibesine daha fazla dayanamayıp ufak bir duş molası için izin istedim. Döndüğümde yatak odasındaki aynanın önünde vahşi bir kaplan aport vaziyette beklemeye başlamıştı bile. Ben onun doğal şekilli göğüsleri ile bol bol uğraşırken, başladığı uzun ve derin oralı takiben benim de aynı anda ona oral yapmamla güzel bir denge yakaladık. Sıra, ayna karşısında sevişirken çeşitli pozisyonlarda birbirimizi izlemeye gelmişti :devilish: Son olarak doggy pozisyonunda iken, aynadan bakışarak finali yapmak gerçekten de fazlasıyla rahatlatıcıydı (y):giggle:
Bu kadar enerji harcadıktan sonra, sırayla duş alırken muhabbete devam etmemiz de oldukça eğlenceliydi ;) Birer kadeh daha yuvarlayıp iyice gevşedikten sonra, sıradaki raunt için tekrardan yatak odasının yolunu tuttuk beraberce. Ayna önündeki cowgirl, reverse cowgirl, doggy ve literatürde adını bilmediğim diğer pozisyonlardan sonra, göğüslerinde büyük finale ulaşarak bir maçı daha başarıyla tamamlamış olduk. :D
Duş sonrası biraz dinlenip ikram ettiği son bir kadehi daha içtikten sonra, artık veda vakti gelmişti; geçirdiğim bu güzel zaman dilimi için tekrar teşekkür ederim @Sunam Karaca ;):love:
Not: Bu güzel fizik daha fazla fotoğraflanmalı bence ;)
Sevgili @kadikoylu Bu guzel yorumların icin teşekkür ederim cok mutlu oldum..seni tanidigima da memnun oldum guzel vakit geçirdik herşey cok guzeldi..herzaman beklerim 😘😘 saglicakla kal💕💕

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
654
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hımm toprağım Sunam anlaşılan Kadıköylüye güzel zamanlar yaşatmış.Her iki tarafa da sağlık sıhhat sonra da bol bol sevişmeler diliyorum.

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
170
164
Kendisine elbetteki saygım sonsuz ama bu bir meydan okuma mı Sunam Hanımcım, bileyimde önümüzdeki günlerin ajandasını ona göre oluşturayım 😂

Hayatta savaştan kaçmışlığım yoktur kaybedecegimi bilsem geri kalmam en azından onurumla giderim derim 😂

Valla sizleri bilemem daha tanışmadık henüz çok kişiyi de tanımadım daha burda zamanla tanışırız elbet daha yeniyim ama @kadikoylu epey hızlı forum kulvarında alkisliyorum kendisini 👏👏👏

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,058
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kendisine elbetteki saygım sonsuz ama bu bir meydan okuma mı Sunam Hanımcım, bileyimde önümüzdeki günlerin ajandasını ona göre oluşturayım 😂

Hayatta savaştan kaçmışlığım yoktur kaybedecegimi bilsem geri kalmam en azından onurumla giderim derim 😂
😊😊Yok cnm ben olanları duyduklarımı gorduklerimi soyledim.. maksadım ortalığı kızıştırmak değil.. SAVASMA SEVIS zafer ikimizin de olsun..Hadi gel sevişelim 😘😘😘😬😬😬

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,275
10,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Umudumuz siz gençlikte, bizim son demler bunlar artık ;)

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
170
164
Zaten şu koca forumda bi beni gören yok (şaka şaka @kadikoylu üstadıma yetişmeye ne hacet 😂) o zaman çizelgem de uzunca bir yer ayırıyorum size Sn. @Sunam Karaca gördüklerim bence beni yanıltmıyor ve bence size uzunca bir zaman dilimi gerek şöyle bol danslı bol sevişmeli bol muhabbetli 😊

😊😊Yok cnm ben olanları duyduklarımı gorduklerimi soyledim.. maksadım ortalığı kızıştırmak değil.. SAVASMA SEVIS zafer ikimizin de olsun..Hadi gel sevişelim 😘😘😘😬😬😬

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
170
164
Ben bu numarayı daha önce yedim ben artık kazadan sonra defolu oldum ama kazadan önce bile cebinden 5 tane benden çıkacağını gördüm 😂

Umudumuz siz gençlikte, bizim son demler bunlar artık ;)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar