- 29 Nis 2014
- 9,276
- 10,235
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bayrama girmeden kendime erken bir hediye vermek amacıyla Sunam ile bir gün önceden haberleştik ve ayrıntılar üzerinde hızlı bir şekilde anlaştık. Geriye sadece randevu saatinin gelmesini beklemek kalmıştı her zamanki gibi
Ataşehir'de rahatlıkla ulaşılan bir lokasyona vardığımda, kapının arkasında oldukça boylu ve çekici bir kadın vardı
Getirdiğim votkadan oturup birer kadeh içtikten sonra, göğüsleri cömertçe sergileyen o seksi siyah mini elbisenin cazibesine daha fazla dayanamayıp ufak bir duş molası için izin istedim. Döndüğümde yatak odasındaki aynanın önünde vahşi bir kaplan aport vaziyette beklemeye başlamıştı bile. Ben onun doğal şekilli göğüsleri ile bol bol uğraşırken, başladığı uzun ve derin oralı takiben benim de aynı anda ona oral yapmamla güzel bir denge yakaladık. Sıra, ayna karşısında sevişirken çeşitli pozisyonlarda birbirimizi izlemeye gelmişti
Son olarak doggy pozisyonunda iken, aynadan bakışarak finali yapmak gerçekten de fazlasıyla rahatlatıcıydı 

Bu kadar enerji harcadıktan sonra, sırayla duş alırken muhabbete devam etmemiz de oldukça eğlenceliydi
Birer kadeh daha yuvarlayıp iyice gevşedikten sonra, sıradaki raunt için tekrardan yatak odasının yolunu tuttuk beraberce. Ayna önündeki cowgirl, reverse cowgirl, doggy ve literatürde adını bilmediğim diğer pozisyonlardan sonra, göğüslerinde büyük finale ulaşarak bir maçı daha başarıyla tamamlamış olduk. 
Duş sonrası biraz dinlenip ikram ettiği son bir kadehi daha içtikten sonra, artık veda vakti gelmişti; geçirdiğim bu güzel zaman dilimi için tekrar teşekkür ederim @Sunam Karaca
Not: Bu güzel fizik daha fazla fotoğraflanmalı bence
Bu kadar enerji harcadıktan sonra, sırayla duş alırken muhabbete devam etmemiz de oldukça eğlenceliydi
Duş sonrası biraz dinlenip ikram ettiği son bir kadehi daha içtikten sonra, artık veda vakti gelmişti; geçirdiğim bu güzel zaman dilimi için tekrar teşekkür ederim @Sunam Karaca
Not: Bu güzel fizik daha fazla fotoğraflanmalı bence