Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Bella ile olumsuz gorusme

Ozi diyebilirsin

Normal Üye
27 Ara 2021
9
25
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
whatsaptan plan program yaptik
Canli konum attim yaklasinca biz sadece duo kaliyoruz 1 seans 6.000 tl dedi
normalde benim gidisim 2 saat 3.000 tl 2 seans
Bastan neden soylemediniz bostan yere geldimmi dedikden sonra tamam dendi buraya kadar geldiysen eve girdim her neyse oturduk merhabalastik ben sadece 1 seans kalirim dedi istemezsen cikabilirsin dendi

Moderatör tarafında düzenlendi:
boraboraadaları Çevrimdışı
3 Eki 2022
33
29
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu konuya yorum yapmak için forum kurallarını hatim etmem gerek. O nedenle geçmiş olsun, öpüşüp barışın diyim 😊

Engin666 Çevrimdışı

Engin666

Normal Üye
13 Tem 2019
48
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bastan neden soylemediniz bostan yere geldimmi dedikden sonra tamam dendi buraya kadar geldiysen eve girdim her neyse oturduk merhabalastik ben sadece 1 seans kalirim dedi istemezsen cikabilirsin dendi
Eee ne yaptın

Ylmaz Çevrimdışı
1 Eki 2018
67
62
Cinsiyetiniz nedir?
Zaten profilimde 6 kere falan yazmış Türkçe bilmiyorum sadece arya ile duo görüşme yapıyorum diye

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
512
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Enteresan bir durum, yazışmalar falan dökülsün ortaya.

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,755
3,244
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanıtım sayfasında yazan bilgi:

TÜRKÇE BİLMİYORUM
GÖRÜŞMELERİ SADECE ARYA İLE DUO YAPMAKTAYIM

Ozi diyebilirsin

Normal Üye
27 Ara 2021
9
25
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanıtım sayfasında yazan bilgi:

TÜRKÇE BİLMİYORUM
GÖRÜŞMELERİ SADECE ARYA İLE DUO YAPMAKTAYIM
Yalniz canli konum atılı yaklasınca bunu diyor ucreti seansi konustuk bosami geldim denilince duo iptal tek bayanla gorusucem okeyliyor gel deniliyor eve gecince bu sekilde 1 seans kalirim diyor yani olmusla olmuse care yok artik ben uyelerimiz bilgisi olsun diye boyle bir olumsuz gorusme actim

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,755
3,244
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yalniz canli konum atılı yaklasınca bunu diyor ucreti seansi konustuk bosami geldim denilince duo iptal tek bayanla gorusucem okeyliyor gel deniliyor eve gecince bu sekilde 1 seans kalirim diyor yani olmusla olmuse care yok artik ben uyelerimiz bilgisi olsun diye boyle bir olumsuz gorusme actim
Olaya şöyle bakıyorum eğer bu uyarı yazıyorsa ben net bir şekilde (Türkçesini de zayıf olduğunu düşünerek) tek görüşme istediğimi duo istemediğimi belirtmeden bu görüşmeye gitmem. Burada bir netlik yoksa yazışmalarınızda ki Türkçe az olduğu için olmayabilir suçu hanımefendi de aramam.

Öte yandan yazışmalarınızda 2 saat için 2 seans olarak anlaşıldığı halde 2 saat için 1 seans diye sonradan bir bilgi verildiyse bu yanıltıcı bir durum oluşturur.

Yazdığım yorum kesinlikle size bir eleştiri değildi zira kendisini hiç tanımam tek bir mesaj atmadım yakın zamanda da atmama ihtimalim çok yüksek. Öte yandan çok da güzel bir kadına benziyor kendisi ki ben de öyle duydum bir anda cazibesine kapılıp yola düşmek de hepimizin yapabileceği bir davranış olabilir. Burada sıkıntı aslında bilgilendirme sayfasında saat ve seans bilgilerinin verilmemiş olması. Orada sizin yazışmalardan netlik kazandırmanız gereken bir durum var ki bunu forum yönetimiyle paylaşmalısınız.

Ama tanıtım sayfasında duo konusu çok net belirtilmiş o yüzden tekrar buraya eklemek durumunda kaldım.

Geçmiş olsun diyelim en azından hem para hem zaman kaybı yok :) Sadece zaman kaybedilmiş gözüküyor.

3 Eki 2022
33
29
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Büyük hata !!!
İyi referans yaz ki, diğer arkadaşların da deneyim şansı olsun.
Hem alkış alırsın.

3 Eki 2022
33
29
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En çok dikkatimi çeken; böyle konularda yönetim araya girip bir zamparayı harcardı. Süper olmuş karışmamaları.
Hakaret olmadıktan sonra iki tarafta yazar.
E şey neydi, söz uçar yazı kalır. Evet buydu.
Güzel ortam valla.
Uygar, saygılı 👍

ferdi b

Normal Üye
2 Eyl 2020
30
55
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
geçmiş olsun, sadece duo görüşmesi ayrı bir konu haklı olabilir Belli hanım ama 2 saat 3000tl sonuçta yazılıp çizilmiş ki başka referansta 2 saat görüşen olmuş ama duo mu yapmış bahsetmemiş , eve alıp sonra konuşulanlar pek hoş olmamış arkadaş buna kızmış sanırım pekte haksız değil.

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhabalar, ben forum Arya Bella benim tavsiyem ile foruma geldi kendisi Türkçe bilmiyor, ben evde yoktum kendisi duo yapmayı tercih ediyor tercüman arkadaşı yada ben mesajları okumasında yardımcı oluyorum dün beni arayarak fiyatının 1 seans 1 saat 3000 ve 2 seans 5000 olarak istediğini ücretleri değiştirdiğini söyledi sayılara değil güzel zaman geçirmeye karar verip program yapacağını belirtti beyfendi ile yanliş anlama olmuş arkadaşda tercüman olduğu için zaten iletişim kuramamışlar geçmiş olsun tekrar iki tatafada

clarkkent83 Çevrimdışı
21 Haz 2019
347
352
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam onu bunu bırak da kız çok güzel gözüküyor. Fotolardaki gibi mi? Yüz güzelliği nasıl?
Bu arada çok geçmiş olsun. Dolu silahla(!) evden çıkmak çok zordur. Ben olsam kızı beğendiysem kalırdım.

3 Eki 2022
33
29
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam onu bunu bırak da kız çok güzel gözüküyor. Fotolardaki gibi mi? Yüz güzelliği nasıl?
Bu arada çok geçmiş olsun. Dolu silahla(!) evden çıkmak çok zordur. Ben olsam kızı beğendiysem kalırdım.
Bak ben söyleyemedim. Kız çok güzel. Senet imzalar yine sevişirdim.

3 Eki 2022
33
29
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dolu silahla kapıdan dönmedik mi döndük. Ama hatunu beğenmediğim için, genelde de yeşil otelde yaşandı bunlar. Eğer o vücut güzelliğine bir de yüz güzelliği eklenmiş ise 2 saat 5bin de verilir.
Benim ki daha hazin 😌.
Buradan beğendiğim bir hatun , hala boşalmadın mi diyince( 5 dakka olmuştu) , usulca üzerinden kalktım.
Hep nezaket, tüm kadınlara nezaket. Ama referansta gömerim 😇

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar