Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bu kız bir afet

narkoz_39 Çevrimdışı

narkoz_39

Normal Üye
28 Ara 2016
6
7
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar ;

Perşembe günü Sinem hanımla çok güzel bir görüşmemiz oldu. Olaya nereden başlayacağımı bilemiyorum. Öncelikle ben fazla aktif bir üye değilim ve bu tarz görüşmeleri işim gereği ancak yılda 1-2 defa yapabiliyorum. Bu sefer özel bir nedeni olmadan sadece bana yakın olması sebebiyle Sinem hanım'a gitmeyi tercih ettim. Lokasyon olarak çok kolay bir yerde ve rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz kendisine.Sinem'i ilk gördüğümde gerçekten çok çok hoşuma gitti ki bunu hiç hiç beklemiyordum. Hanım efendinin gerçekten çok sade ve tatlı bir yüzü var. En önemlisi de yüzünü tamamlayan çekik gözleri beni benden aldı diyebilirim. Kendisine de belirttiğim üzere eski kız arkadaşımın gözlerine çok çok benziyordu, inanın Sinem bakarken bazen onun baktığını zannediyor gibiydim. Bunların yanında biraz sohbet,muhabbet ettiğimizde kendisinin çok olgun bir yapıda olması , çok hanım hanım hareketleri beni benden aldı götürdü diyebilirim. Bunlardan dolayı inanılmaz derece kendisine kanım kaynadı, kısa buluşmamızda çok ısındım kendisine. Hislerimiz aynı olacak ki ileriki bölümlerde çok çok uyumluyduk. Sanki uzun zamandır ayrı kaldığım çok tatlı bir kız arkadaşımla özlem gideriyormuş gibiydim. Yanından ayrılırken kafam da çok karışıktı, sanırım abayı yaktım kendisine :D Bu güzel görüşme için kendisine teşekkür ediyorum. Aşağıdaki şarkı da Sinem hanım'a hediyemdir kabul ederse :)

[video=youtube;-x5LnDSctk0]https://www.youtube.com/watch?v=-x5LnDSctk0[/video]

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili narkoz güzel paylaşımın için teşekkürler..

Sinem forumun neşeli bir pembesi..

Buraları renklendiren güzel bir kız..

çok tatlı ve dayanılmaz bir kadın..

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Etkileyici paylaşımınız için size ve Sinem hanıma çok teşekkür ederiz. Yaşadığınız gerçek anlamda bir kız arkadaş deneyimi olmuş, ne mutlu ki aradığınızı tam anlamıyla bulabilmişsiniz.
Nice güzel sevişmeler dilerim... :)

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,235
307
Abayı yakacak kadar etkilenmek hep muhteşem hem çok tehlikelidir. Sevişmenize sağlık.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,276
10,235
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu uzun ve güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Üye silindi 55882

Selamlar ;

Perşembe günü Sinem hanımla çok güzel bir görüşmemiz oldu. Olaya nereden başlayacağımı bilemiyorum. Öncelikle ben fazla aktif bir üye değilim ve bu tarz görüşmeleri işim gereği ancak yılda 1-2 defa yapabiliyorum. Bu sefer özel bir nedeni olmadan sadece bana yakın olması sebebiyle Sinem hanım'a gitmeyi tercih ettim. Lokasyon olarak çok kolay bir yerde ve rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz kendisine.Sinem'i ilk gördüğümde gerçekten çok çok hoşuma gitti ki bunu hiç hiç beklemiyordum. Hanım efendinin gerçekten çok sade ve tatlı bir yüzü var. En önemlisi de yüzünü tamamlayan çekik gözleri beni benden aldı diyebilirim. Kendisine de belirttiğim üzere eski kız arkadaşımın gözlerine çok çok benziyordu, inanın Sinem bakarken bazen onun baktığını zannediyor gibiydim. Bunların yanında biraz sohbet,muhabbet ettiğimizde kendisinin çok olgun bir yapıda olması , çok hanım hanım hareketleri beni benden aldı götürdü diyebilirim. Bunlardan dolayı inanılmaz derece kendisine kanım kaynadı, kısa buluşmamızda çok ısındım kendisine. Hislerimiz aynı olacak ki ileriki bölümlerde çok çok uyumluyduk. Sanki uzun zamandır ayrı kaldığım çok tatlı bir kız arkadaşımla özlem gideriyormuş gibiydim. Yanından ayrılırken kafam da çok karışıktı, sanırım abayı yaktım kendisine :D Bu güzel görüşme için kendisine teşekkür ediyorum. Aşağıdaki şarkı da Sinem hanım'a hediyemdir kabul ederse :)

[video=youtube;-x5LnDSctk0]https://www.youtube.com/watch?v=-x5LnDSctk0[/video]

Güzel insan ben teşekkür ederim geldigin için.seni tanidigima çok ama çok mutlu oldum.neşeli,eylenceli, bol sevişmeli güzel vakit geçirdik.kafayın neden kariştigini bilyorum:D Şarkı için ayrı teşekkür ederim güzel şarkıymış.yine beklerim hoşça kal güzel insan:* sevgiler

Üye silindi 55882

Etkileyici paylaşımınız için size ve Sinem hanıma çok teşekkür ederiz. Yaşadığınız gerçek anlamda bir kız arkadaş deneyimi olmuş, ne mutlu ki aradığınızı tam anlamıyla bulabilmişsiniz.
Nice güzel sevişmeler dilerim... :)

Rica ederiz Dread.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar