Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu her zamanki gibi 😍

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
87
199
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba herkese,
Cansu ile uzun bir aradan sonra geçen hafta tekrar güzel bir görüşme gerçekleştirdik.Samimiyetimize de dayanarak sabahın 11'inde beni kabul etmesi ayrı bir hoş davranıştı.
İkramları yine oldukça boldu güzel bir kahve eşliğinde sohbete başladık ardından salonda ortam isindi yakınlaşıp öpüşmeye başladık ve madem öyle duşa gireyim dedim :)
Duş sonrasi odada tekrar ateşli bir öpüşme ve sonrası soyunup yatağa uzandı vücudunu göğüslerini okşayıp yaladım ve güzel vücudunda dilimi gezdirdim ardından ben alta geçtim öpüşme sonrasi yedi bitirdi beni muhteşem oralın deepthroatla birlikte cim ile sonuçlanmasına engel olamadım 🙈
Sonra tekrar duş ve sigara sonrası tekrar odaya geçtik bu sefer oral ve sonrası muhteşem cowgirl performansı ile sonuçlandırdık ardından yatakta sohbet ettik bol bol öpüştük ve sonrası yine oral ve harika bir doggy ile bitirdik 😍
Sohbetin, içtenliğin, ikramların ve özel anlardaki yasattiklarin için teşekkür ederim güzel, değerli kadın 🥰

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,467
8,911
Merhaba herkese,
Cansu ile uzun bir aradan sonra geçen hafta tekrar güzel bir görüşme gerçekleştirdik.Samimiyetimize de dayanarak sabahın 11'inde beni kabul etmesi ayrı bir hoş davranıştı.
İkramları yine oldukça boldu güzel bir kahve eşliğinde sohbete başladık ardından salonda ortam isindi yakınlaşıp öpüşmeye başladık ve madem öyle duşa gireyim dedim :)
Duş sonrasi odada tekrar ateşli bir öpüşme ve sonrası soyunup yatağa uzandı vücudunu göğüslerini okşayıp yaladım ve güzel vücudunda dilimi gezdirdim ardından ben alta geçtim öpüşme sonrasi yedi bitirdi beni muhteşem oralın deepthroatla birlikte cim ile sonuçlanmasına engel olamadım 🙈
Sonra tekrar duş ve sigara sonrası tekrar odaya geçtik bu sefer oral ve sonrası muhteşem cowgirl performansı ile sonuçlandırdık ardından yatakta sohbet ettik bol bol öpüştük ve sonrası yine oral ve harika bir doggy ile bitirdik 😍
Sohbetin, içtenliğin, ikramların ve özel anlardaki yasattiklarin için teşekkür ederim güzel, değerli kadın 🥰
Seni tekrar görmek iyi geldi, epey bir ara vermistik🤭 keyifli ve kaliteli zaman geçirdim ve herşey için teşekkür ederim 😘😘

25 Şub 2015
56
23
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba herkese,
dostum ara da nefes almayı deneseydiniz :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar