- 14 Eyl 2019
- 178
- 219
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün Cansu Hanımla uzun bir aradan sonra 2.kez görüşme imkanım oldu kendisine beni misafir olarak kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Güzel bir evde oturuyor kendisi apartmana giriş çıkış sorunsuz her katta bir dairesi olması başkası ile karşılaşma olasılığını ortadan kaldırıyor. Gülümseyen yüzüyle karşıladı beni güzel bir sofra hazırlamış kendisi her zaman olduğu gibi. Kendisinin yanında kendinizi rahat ve huzurlu hissediyorsunuz. Evi banyosu gayet temiz düzenli kendisi oldukça titiz bir insan. Koyu bir sohbete dalmışken kendisi seni sorgu odasına alalı deyince ne için geldiği hatırladım. Özel anlarla ilgili fazla ayrıntıya girmeyi gerekli görmüyorum hakkında yazılan çok sayıda referanstan sonra yazacaklarım artık tekrar niteliğinde olacaktır. Biz kendisi ile ten uyumunu yakalamış olduğumuz için onun yanında sevgili tarzı bir görüşme oluyor. Oral seksi çok etkileyici kendinizi onun eline bırakmanız yeterli. Her şey için teşekkür ederim iyi kalp kadın hayalini gerçekleştirmeni ümit ederim sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim tekrar görüşmek ümidi ile sevgilerimle.