Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cruze artık daha güçlü! LPG den daha az yakan ilk Otomobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
expertixs Çevrimdışı
25 Haz 2010
69
0
Cinsiyetiniz nedir?
11868662.jpg

124 beygir yeni 1.6 lt motoruyla 33.980 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kuralı güçlü olan koyar, diğerleri ona uyar!

Güçlendirilmiş 124 beygir gücündeki yeni 1.6 lt motoruyla Chevrolet Cruze şimdi Chevrolet bayilerinde… Üstelik 2011 Cruze modelleri “Cruise Control” hediyeli!

Chevrolet Cruze, pazara girdiği ilk günden itibaren kuralları değiştiren otomobil oldu. Yenilenmiş EURO NCAP güvenlik testinden tarihteki en yüksek puanla 5 yıldız almayı başaran Cruze, 2010 AUTOBEST ödülünün de sahibi oldu.

2011 model Chevrolet Cruze’un 1.6 16V motoru yenilenerek, 124 beygire yükseltildi. Chevrolet Cruze, 100 km’de ortalama 6.5 lt yakıt tüketimi sağlayan yeni motoruyla sınıfının en ekonomik ve en güçlü araçlarından.

Chevrolet Cruze, coupe tarzı sedan tasarımı, tüm donanım seviyelerinde standart sunulan Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), 8 hava yastığı ve kaliteli iç mekan malzemeleriyle sınıfının en iddialı modellerinden biri. Cruze, üstün güvenlik özelliklerini, Euro NCAP’ten rekor puanla 5 yıldız alarak taçlandırdı. Cruze, 33.980 TL’den başlayan fiyatlar ve çok uygun ödeme koşullarıyla aynı zamanda ekonomik bir otomobil olduğunu kanıtlıyor. Üstelik 2011 model Chevrolet alan herkese kısa bir süre için "Cruise Control" hediye!

Yakıt tasarruflarındaki farkını görmek için BURADAN görebilirsiniz. Özellikle uzun yol kullanıcıları bir kaç sene içerisinde araca verdikleri ücreti rahatlıkla yarı yarıya düşürebilirler.

crusher Çevrimdışı
8 Haz 2010
649
215
Cinsiyetiniz nedir?
arabayı bayide inceledim gerçekten dizayn olarak çok hoşuma gitti bayramdan sonra almayı düşünüyorum.2011 plus model için 36500 fiyat verdiler lpg farkı 1860 tl ruhsata işli olarak veriyorlar.yeni 124 beygiri kullanan avantaj /dezavantajlarıyla bilgi verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim

Dr.Akan Çevrimdışı
24 Ağu 2010
140
0
Cinsiyetiniz nedir?
LPG sisteminde kullanılan ekipman konusunda bilgisi olan var mı.?

11 Kas 2010
30
0
Cinsiyetiniz nedir?
Chevrolet Cruze gerçekten güzel araç piyasada'da tuttu . Yakıt ekonomisi açısından LPG li kullanım günümüz koşullarında şart. Bana kalırsa dizel araçlar bu açıdan yakıt ekonomisi olarak daha iyi ve sorunsuz .33900 tl verebilen 40000 leride verir bence . Bu açıdan dizel almak bence öncelikli ama cruze da güzel araç . Zevk meselesi...

Lost34 Çevrimdışı
14 Kas 2010
35
0
Cinsiyetiniz nedir?
Chevrolet Captiva'dan sonra en sevdiğim modeli.. Ve uygun fiyat bu araca göre..

TOMAHAVK Çevrimdışı
28 Eyl 2009
721
2
Cinsiyetiniz nedir?
Sanırım aranızda Cruze kullanan hiç yok. Cruze görüntü olarak çok hoş bir araç. Ama hepsi o. Özellikle ilk çıkan araçların yakıt tüketimine inanamazsınız. O kadar farklı araç kullandım. O sınıfta Cruze kadar abartılı yakan bir araç daha görmedim. Lpg taktırdığınız da evet yakıt düşüyor ama şöyle de bir şey var yaklaşık 40 bin lira veripte sıfır aldığınız bir araçta lpg bana pek mantıklı gelmiyor. Bu adamların yaptığı en büyük hata Fiatın da kullandığı 1.6 multijet 120 bg lik motorunu koymamaları. Hem araç dizel olucaktı yakıtı da oldukça düşük olucaktı hemde yüksek tork dolasıyla performansıda şimdikinden çok daha iyi olucaktı.

Benim kuzenimde var..Ara sıra kullanıyorum..Fiyatları 33,000'den başlıyor deniyor ama donanımlı bir aracın fiyatı 45000'lere kadar varıyor..Aslında çoğu sıfır araçta durum aynı..Öne sürülen fiyatlara değil donanımlı fiyatlara bakın..

Eğer hem sıfır araç, hemde ekonomik düşünce ile alacaksanız Toyota Corolla 1.4 Dizel tavsiye ederim..Hem sessiz bir motoru var, hem yakıt konusunda çok cimri hemde görüntüsü hoş..Chevrolet Cruz'un da görüntüsü çok hoş ama göründüğü gibi bir araba değil..Beklenenden fazla yakıyor..Ayrıca sıfır arabaya LPG taktırmak ve arabanın orasını burasını deldirmek bana pek cazip bir fikir gelmiyor..Amaçlanan yakıt ekonomisi ise Toyota 1.4 D tavsiye ederim..İkinci el alın, sıfır almayın eğer peşin alacaksınız..Çünkü araç yeni..Sıfır gibi ikinci eller var..29,000 liraya full donanımlı,20,000 km'de 2009 model bayandan satılık garaj arabası bile var..Düşünün yani..

Benim amcamda da Toyota Corolla 1.4 Dizel var...Bir depo mazot ile 1,000 km yol gitti..Düşünün İstanbul'dan Trabzon'a 1 depo mazotla gitti..Ne kadar ekonomik olduğunu siz düşünün..

Ancak amaçlanan spor ve havalı bir araba ise 2002 sonrası BMW modellerini tavsiye ederim..BMW, artık eskisi gibi masraflı bir araba değil..Muhabbir firmalar sayesinde, 90'lara oranla çok daha ucuza yedek parça temin edip, çok daha ucuza bakım yaptırabiliyorsunuz..Yani sözün özü, artık BMW; Opel'den daha az masraflı bir araba..Bilinen ezber bozulmuştur..

TOMAHAVK Çevrimdışı
28 Eyl 2009
721
2
Cinsiyetiniz nedir?
Chevrolet Captiva'dan sonra en sevdiğim modeli.. Ve uygun fiyat bu araca göre..

Görüntüsü hoş ama dayanıklılık sıfır..Tıpkı hyundai,kia vb uzakdoğu arabalarında olduğu gibi kağıt gibi araba..Açık konuşmak gerekirse,Chevrolet Cruz alacağıma daha uygun fiyata 95 model Mercedes almayı tercih ederim..Hem çok sağl*** hem sıralı sistem LPG ile çok az yakıyor,hem masrafsız hemde karizması olan bir araba..Chevrolet Cruz gibi düz yolda 50 arabayla pişti olma durumu da yok..

Ayrıca pek dikkat edilmez ama bu arabaların çoğunda can güvenliği yok..Arabalar çok dandik..Genelde Çin ve Kore'de üretiliyor bazı aksanları..Bu tip arabalarla kaza yapsan öleceğin yada sakat kalacağın garanti gibidir..Ama Mercedesle, kamyona girsen; kamyona birşey olur, sana olmaz..Tank gibi araba..

Eğer spor isteniyorsa BMW de alınabilir..Ama Mercedes'in de spor modelleri var..Mesela 92 model Mercedes görmüştüm,spor kasa..Modelini tam hatırlamıyorum ama 35,000 lira istemişti galeri sahibi..Arama arabayı görsen 20 tane Cruz yapar..Araba full donanımlı,150,000 km'de..Kliması,teybi vs herşeyi var..Eski sahibi mp3 çalar bile taktırmış..Kilometrede 15 kuruş gaz yakıyor..

Yani peşin parası olan ''sıfır araba alacam'' diye gidip de saman gibi arabalara dünyaları vermesin..Görüntüye aldanmayın, kazada götürür adamı bu tip arabalar..Alman arabasından şaşmayacaksın..

BMW,Mercedes,Audi,Volkswagen.. ötesi yok.........Uzakdoğu'dan da sadece Toyota...

20 Ara 2009
834
0
Cinsiyetiniz nedir?
Amaç sağlam bir arabaya binmekse 2000 model civarı Grand Cheeroke ler benzinli 20-25000 TL civarı LPGde takıp yakıtı düşürebilirsiniz yalnız uzun yolda virajlara fazla sert girmeyin.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar