Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Dans yapan kizlarin tadi bi ayri oluyor...

hotcoffee

Normal Üye
1 Kas 2016
45
270
Cinsiyetiniz nedir?
Bugun balgatta eylul ile tanisma firsatim oldu. Hayattaki guzel anilarima bir tane daha ekledim.

Eylul kibar ve baya citi piti zarif bir kadin. Bir cok konuda kulturlu biri de olmasi bence cok onemli bir arti; kulturlu ve zeki insanlarla sevismek cok daha haz verici oluyor. Guzelce biraz muhabbet edip birbimizle tanistiktan sonra aksiyona giristik. O kibar citi piti Eylul birden tutkulu ihtiras dolu bir partnere donustu; baya sevk dolu bir kadin. Guzel opusuyor ve cok enerji dolu. Tavsiye ederim cok guzel bir tecrube oldu benim icin. Hem yatakta hem muhabbette cok guzel dakikalar paylasabileceginiz icten biri. Bu arada soylemeyi unuttum ama cok tatli gogusleri var; tam dogru buyuklukte :) 👅

Forumdaki diger hatunlardan en farkli ve Eylul'u ozel kilan, bence, dansci olmasi. Kendisine de soyledim; dansci kizlarin vucutlari her zaman cok daha farkli oluyor ve bence muhtesem oluyor. Insanlar ne kadar spor / gym yaparsa yapsinlar o kaslarin gelisimi dansci kizlarinki gibi olmuyor. Kelimenin tam anlami ile tas gibi oluyor dansci kizlar :) Eylulde de durum oyle.

Balgata tekrar yolum dusecek gibi :)

Guzel anilar icin sagol Eylul!

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
442
683
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Bugun balgatta eylul ile tanisma firsatim oldu. Hayattaki guzel anilarima bir tane daha ekledim.

Eylul kibar ve baya citi piti zarif bir kadin. Bir cok konuda kulturlu biri de olmasi bence cok onemli bir arti; kulturlu ve zeki insanlarla sevismek cok daha haz verici oluyor. Guzelce biraz muhabbet edip birbimizle tanistiktan sonra aksiyona giristik. O kibar citi piti Eylul birden tutkulu ihtiras dolu bir partnere donustu; baya sevk dolu bir kadin. Guzel opusuyor ve cok enerji dolu. Tavsiye ederim cok guzel bir tecrube oldu benim icin. Hem yatakta hem muhabbette cok guzel dakikalar paylasabileceginiz icten biri. Bu arada soylemeyi unuttum ama cok tatli gogusleri var; tam dogru buyuklukte :) 👅

Forumdaki diger hatunlardan en farkli ve Eylul'u ozel kilan, bence, dansci olmasi. Kendisine de soyledim; dansci kizlarin vucutlari her zaman cok daha farkli oluyor ve bence muhtesem oluyor. Insanlar ne kadar spor / gym yaparsa yapsinlar o kaslarin gelisimi dansci kizlarinki gibi olmuyor. Kelimenin tam anlami ile tas gibi oluyor dansci kizlar :) Eylulde de durum oyle.

Yarı yabancı olduğunu burda da belli etmişsin. Balgat şuan "ben ne alaka?" diyor. 😜

Referansın için çok teşekkür ederim. Bunları bana yüzyüze de hissettirebildin ve ne mutlu bana. 1 saat azdı bile bizim gibi uyumlu tiplerin buluşması için.

Yollarımızın tekrar kesişmesi dileğiyle. Kocaman sarılıyorum... 😽

hotcoffee

Normal Üye
1 Kas 2016
45
270
Cinsiyetiniz nedir?
Evet, Balat millet; yanlislikla Eylul ile bulusma hevesi ile Ankara Balgat'a gitmeyin, uzulursunuz :p

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,942
8,099
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Losgalaktikos

Normal Üye
19 Eki 2019
45
55
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merak ettiklerimdendi kendisi paylaşım için teşekkür ederim

Sekans

Normal Üye
24 Eyl 2020
30
39
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
442
683
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Balgat Ankara'da bu arada, İstanbul'daki Balat ;) Güzel paylaşım için teşekkürler, @Eylül Kara nın vücudu gerçekten çok fit, özellikle kalçalar bildiğin kaya (y):devilish:
Ankara'daki Balgat' ı bilmeyen ben bunu görünce anlam verememiştim. 🤔 Yeni bir yer öğrenmiş oldum @hotcoffee sayesinde. 😻 İltifat için de teşekkürler efenim. 🙏🏾

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,502
2,684
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşım için teşekkürler... (y) Oldukça detaylı ve güzel olmuş...

13 Nis 2022
19
11
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler güzel bir deneyim olmuş ve uyum yakalanmış aranızda

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar