Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Fahri Hemşirem

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bir türlü buluşamadığımız , hep aklımın köşesinde , şeytanın gör dediği, meleklerin şeytana bu konuda destek verdiği bir pembiş, @Sunam Karaca . Sonunda geçen hafta sonu buluşma ve tanışma fırsatı yakaladık. Yaklaşan operasyonum nedeniyle, iyi bir motivasyona ve morale ihtiyacım vardı, sağolsun fazlasıyla verdi.
İlk olarak dobra bir insan, mavi gözleri ayrı bir dünya harikası. Yanık ten, güzel ve yuvarlak kalçalar, uzun bacaklar, tam bir fantazi unsuru.
Diyaloğu oldukça hoş, evi çok merkezi, park yeri ile ilgili kesinlikle gördüğüm en problemsiz yerde görüştük.
Ve kaprissiz olduğunu ve sizi kırmadığını da unutmadan yazayım. Ayna karşısında yaptığı kucak dansı da apayrı bir motivasyon kaynağı. Her türlü pozisyonda başarılı ve size zevkle eşlik ediyor.
Veeee duş başlığında renkli yanan sönen ışıklar var 😅 Neden bilmiyorum oldukça hoşuma giden bir ayrıntı oldu (merak etmeyin, çarpmıyor, pilli)
Görüşmeden aldığım motivasyonla operasyona öyle bir hazırlandım, kesseler acımaz diye düşündüm, keza operasyon oldukça iyi geçti bu motivasyonla👍
Kendisine motivasyon ve moral için çok teşekkür ederim, şu gün itibariyle kendisini fahri hemşirem ilan ediyorum👏 (evet beraber makasla kırmızı kurdelayı kesebiliriz, özel kalem müdürüm nerede?)

Not:Kadromuzda fahri hemşire kontenjanı dolmuştur. Özel kalem müdürü, uçan daire başkanı, Patagonya fahri elçisi, Özel Dread üniversitesi Seksoloji anabilim dalı oral sanatlar bölümünde öğretim görevlisi ve en önemlisi fantazi anabilim dalında Dekan ihtiyacımız sürmektedir. İlgilenenlerin başvuru dilekçelerini PM atması önemle rica olunur.

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,058
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yaa sen komik adamsin hem okudum hem güldüm sen çok yasa emi @Dreadnaught 🤣🤣 samimiyetimle söylüyorum iyiki bana geldin iyiki seni tanımışım inan çok mutlu oldum çok teşekkür ederim söylediğin guzel sozlerin icinde👍👍 belirtmek isterim gozlerim mavi değil yeşil bu arada😎😎..muhabbetin herseyin cok guzeldi burda butun kizlarin bu guzel samimi ıçten adami tanimasini isterim tavsiyemdir..kadro dolmadan içine dahil olmak durumu da hoşuma gitti sansliymisim ekibe girmekle 😎😎..bütün güzellikler senle olsun canım benim seviliyosun..tekrar görüşmek umuduyla 😘😘😘💕💕

Son düzenleme:
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaa sen komik adamsin hem okudum hem güldüm sen çok yasa emi @Dreadnaught 🤣🤣 samimiyetimle söylüyorum iyiki bana geldin iyiki seni tanımışım inan çok mutlu oldum çok teşekkür ederim söylediğin guzel sozlerin icinde👍👍 belirtmek isterim gozlerim mavi değil yeşil bu arada😎😎..muhbaettin herseyin cok guzeldi burda butun kizlarin bu guzel samimi ıçten adami tanimasini isterim tavsiyemdir..kadro dolmadan içine dahil olmak durumu da hoşuma gitti sansliymisim ekibe girmekle 😎😎..bütün güzellikler senle olsun canım benim seviliyosun..tekrar görüşmek umuduyla 😘😘😘💕💕
Artık nereye odaklandıysam , aklımda mavi diye kalmış😅 Kucak dansından sanırım🤔

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
654
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de diyordum Dread yaşıyor mu diye 😀 Gerçi sen gizliden gizliden görüşmeler yapıyorsundur 😂 Sevişmenize sağlık

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,058
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canim kadife keseyi aldılar heralde hadi geçmiş olsun kurtuldun 😊😊 bundan sonra saglikli günlerin olsun insallah 👍👍

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,058
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili @Dreadnaught operasyon öncesi hararetini düşürmek ve de stres atmak için kendini Sunam’ın kollarıma atmış ateşini söndürmüş ve de kendi adına kurduğu üniversitenin fahri hemşiresini atamış 😂 ne diyelim ; sevişen yerleriniz dert görmesin , paylaşım için her iki tarafada teşekkürler ...
Benden de ne hemsire olur ne hemsire cizzzz igneli 😎😎

Son düzenleme:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,275
10,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler ve geçmiş olsun kıdemli ceday; önemli parçalar sağlam olduğuna göre 1-2 haftaya yine sahalara bomba gibi bir dönüş bekliyoruz. Daha nice içilecek kraft biralar ve görüşülecek güzeller var, ona göre ;)
@Sunam Karaca o kucak dansı buraya gelecek diyorum sadece :LOL:

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de diyordum Dread yaşıyor mu diye 😀 Gerçi sen gizliden gizliden görüşmeler yapıyorsundur 😂 Sevişmenize sağlık
Yaşıyor sayılırım, gizli kapaklı yürüttüğüm proje yok, şeffaflık çerçevesinde ilerliyoruz👍

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @Dreadnaught operasyon öncesi hararetini düşürmek ve de stres atmak için kendini Sunam’ın kollarıma atmış ateşini söndürmüş ve de kendi adına kurduğu üniversitenin fahri hemşiresini atamış 😂 ne diyelim ; sevişen yerleriniz dert görmesin , paylaşım için her iki tarafada teşekkürler ...
Size de fahri doktora vereceğim 😁 Çokomelli bir bölüm arıyorum, mesela hazine ve ekonomi nasıl olur?

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canim kadife keseyi aldılar heralde hadi geçmiş olsun kurtuldun 😊😊 bundan sonra saglikli günlerin olsun insallah 👍👍
Çok teşekkür ederim, sıkıntısız geçen operasyon sonucunda ayaklanmaya başladım. Moral için tekrar teşekkür ederim, motivasyon önemlidir 😁

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler ve geçmiş olsun kıdemli ceday; önemli parçalar sağlam olduğuna göre 1-2 haftaya yine sahalara bomba gibi bir dönüş bekliyoruz. Daha nice içilecek kraft biralar ve görüşülecek güzeller var, ona göre ;)
Çok teşekkür ederim, doktorun tavsiyesi üzerine karaciğeri bir süre nadasa bırakıyorum. Güzeller konusunda , doktor sıkıntı yok dedi, pansuman ve dikiş işlemlerinden sonra testlere başlarız👍

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
önce bi damat olayımmm 😄sonna çokomellisinden hazine&ekonomi bölümüne dekanlığımın atamasını yaparsınız Sn rektörüm @Dreadnaught hemide çokomellisinden😋Ekli dosyayı görüntüle 37308
Görevde kampanya, Hazine ve Ekonomi bölümüne dekan olana "Yüzüklerin Efendisi" filminin Bluray setini hediye ediyoruz.
Bitti mi ? Bitmedi... Yanında salıncak ve gergedan spreyi var (gergedan temizlemek için tabii) 😁

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
170
164
Sayın başganım geçmiş olsun. Sahalara tam kapasite ile dönmeye çalışmanın ne olduğunu çok iyi bilirim. Sevişen yerleriniz dert görmesin, ellerinize sağlık. 👏

He’s back, he’s alive. @Dreadnaught is here!!! :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayın başganım geçmiş olsun. Sahalara tam kapasite ile dönmeye çalışmanın ne olduğunu çok iyi bilirim. Sevişen yerleriniz dert görmesin, ellerinize sağlık. 👏

He’s back, he’s alive. @Dreadnaught is here!!! :D
Sayın genç padawan @Karkelo , iyi dilekleriniz için size çok teşekkür.ederim, ayrıca jestiniz de ayrı bir güzel🙏
I know what it is to be young demiş, sakalıı tombik amca , katılıyorum 👍
Belki gücü genç jedi'lara teslim etmenin zamanı gelmiştir.
Aha şurada Tatooine diye bir gezegen var, biraz orada pipo tüttüreyim 😁

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
170
164
Yok yok kimse bir yere gitmesin lütfen, ustaları geç bulduk eğitime geç başladık erken kaybetmeyelim :D

Daha nice mevziler var gidilecek, sözleşmeler var onore edilecek. Gücü genç jedi lara teslim edeceksek bende gidiyorum :D

Not; Adalet Bakanlığı tarafında açık pozisyon var mı? Şartları konuşabiliriz, o konuda esneğim.

Sayın genç padawan @Karkelo , iyi dilekleriniz için size çok teşekkür.ederim, ayrıca jestiniz de ayrı bir güzel🙏
I know what it is to be young demiş, sakalıı tombik amca , katılıyorum 👍
Belki gücü genç jedi'lara teslim etmenin zamanı gelmiştir.
Aha şurada Tatooine diye bir gezegen var, biraz orada pipo tüttüreyim 😁

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yok yok kimse bir yere gitmesin lütfen, ustaları geç bulduk eğitime geç başladık erken kaybetmeyelim :D

Daha nice mevziler var gidilecek, sözleşmeler var onore edilecek. Gücü genç jedi lara teslim edeceksek bende gidiyorum :D

Not; Adalet Bakanlığı tarafında açık pozisyon var mı? Şartları konuşabiliriz, o konuda esneğim.
Adalete her daim ihtiyaç var , malumunuz... Ama Justice League kurabiliriz, bir bakalım....
Siyah sivri kulaklı, ve pelerinli biri , kırmızı donunu dışarı giyen, yine kırmızı çizmeli , kırmızı pelerinli biri (pek tutmadım🤔), kırmızı getir götür işlerinde kullanılan hızlı biri (stajyer bu da olmaz ) , suda vakit geçirmeyi seven nefesi kuvvetli biri ve büstiyer giyen, kement kullanan (tercihen bayan) birisi için açık var (robot için bütçe olmadığından zikirmatik aldık)

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
170
164
Mevcut konumum itibariyle seçme şansımın olmadığı kanaatine vararak ustaların seçimine saygı duyacağım.

Ama harry potter ve seçmen şapkadaki gibi olacaksa; lütfen wonder woman olmasın lütfen wonder woman olmasın :D

Adalete her daim ihtiyaç var , malumunuz... Ama Justice League kurabiliriz, bir bakalım....
Siyah sivri kulaklı, ve pelerinli biri , kırmızı donunu dışarı giyen, yine kırmızı çizmeli , kırmızı pelerinli biri (pek tutmadım🤔), kırmızı getir götür işlerinde kullanılan hızlı biri (stajyer bu da olmaz ) , suda vakit geçirmeyi seven nefesi kuvvetli biri ve büstiyer giyen, kement kullanan (tercihen bayan) birisi için açık var (robot için bütçe olmadığından zikirmatik aldık)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mevcut konumum itibariyle seçme şansımın olmadığı kanaatine vararak ustaların seçimine saygı duyacağım.

Ama harry potter ve seçmen şapkadaki gibi olacaksa; lütfen wonder woman olmasın lütfen wonder woman olmasın :D

Seçme ve seçilme hakkınız baki. Wonder woman olmanız bizim için de avantajlı olmayacaktır(büstiyer pek yakışmaz gibi) . Aquaman (DSİ genel müdürü) ya da Batman (İBB Metro şefliği gece vardiyası) seçeneklerimiz var. Mülakat var , mülakat için referans şartımız var, KPSS 'den (Kıdemli Profesyonel Seks Seçmeleri) minimum 90 alma şartı var, ama hamili kart yakinim sebebiyle istediğiniz bölüme yerleştirebiliriz 😁

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
170
164
Sayın başganım şartlara haiz miyim bilmiyorum o konu bir kenara dursun, Batman pozisyonu şuanda çok cazip geldi, hazır raylı sistem araba yasak olunca en çok kullandığım :D

Seçme ve seçilme hakkınız baki. Wonder woman olmanız bizim için de avantajlı olmayacaktır(büstiyer pek yakışmaz gibi) . Aquaman (DSİ genel müdürü) ya da Batman (İBB Metro şefliği gece vardiyası) seçeneklerimiz var. Mülakat var , mülakat için referans şartımız var, KPSS 'den (Kıdemli Profesyonel Seks Seçmeleri) minimum 90 alma şartı var, ama hamili kart yakinim sebebiyle istediğiniz bölüme yerleştirebiliriz 😁

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
229
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir türlü buluşamadığımız , hep aklımın köşesinde , şeytanın gör dediği, meleklerin şeytana bu konuda destek verdiği bir pembiş, @Sunam Karaca . Sonunda geçen hafta sonu buluşma ve tanışma fırsatı yakaladık. Yaklaşan operasyonum nedeniyle, iyi bir motivasyona ve morale ihtiyacım vardı, sağolsun fazlasıyla verdi.
İlk olarak dobra bir insan, mavi gözleri ayrı bir dünya harikası. Yanık ten, güzel ve yuvarlak kalçalar, uzun bacaklar, tam bir fantazi unsuru.
Diyaloğu oldukça hoş, evi çok merkezi, park yeri ile ilgili kesinlikle gördüğüm en problemsiz yerde görüştük.
Ve kaprissiz olduğunu ve sizi kırmadığını da unutmadan yazayım. Ayna karşısında yaptığı kucak dansı da apayrı bir motivasyon kaynağı. Her türlü pozisyonda başarılı ve size zevkle eşlik ediyor.
Veeee duş başlığında renkli yanan sönen ışıklar var 😅 Neden bilmiyorum oldukça hoşuma giden bir ayrıntı oldu (merak etmeyin, çarpmıyor, pilli)
Görüşmeden aldığım motivasyonla operasyona öyle bir hazırlandım, kesseler acımaz diye düşündüm, keza operasyon oldukça iyi geçti bu motivasyonla👍
Kendisine motivasyon ve moral için çok teşekkür ederim, şu gün itibariyle kendisini fahri hemşirem ilan ediyorum👏 (evet beraber makasla kırmızı kurdelayı kesebiliriz, özel kalem müdürüm nerede?)

Not:Kadromuzda fahri hemşire kontenjanı dolmuştur. Özel kalem müdürü, uçan daire başkanı, Patagonya fahri elçisi, Özel Dread üniversitesi Seksoloji anabilim dalı oral sanatlar bölümünde öğretim görevlisi ve en önemlisi fantazi anabilim dalında Dekan ihtiyacımız sürmektedir. İlgilenenlerin başvuru dilekçelerini PM atması önemle rica olunur.

Paylaşım için teşekkür ederiz. Başta @Sunam Karaca ve partnerine.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,058
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@kadikoylu bence sen benim kucağıma gelmelisin 😎😍😍

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu bana açılmış mutluluktan kanatlanıp okurken burda askolsun benin adım hiç geçmiyor ne kadar alındım ama @Karkelo @Moria ve dgerleri benim adima da video gönderim olsada sevinsek bizde alınıyoruz arkdasim 😭😭

O zaman bu şarkı benden gelsin, operasyon, iyileşme derken, ben mesajımı vereyim size

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
170
164
Ben o sütun bacaklara kesik atmaktan, o vücudu söyle bi süzmekten o tarafa ağırlık veremedim ama haklısınız Sn. @Sunam Karaca bu konudaki hatamı hemen bu şarkı ile yumuşatmak istiyorum. :)

Konu bana açılmış mutluluktan kanatlanıp okurken burda askolsun benin adım hiç geçmiyor ne kadar alındım ama @Karkelo @Moria ve dgerleri benim adima da video gönderim olsada sevinsek bizde alınıyoruz arkdasim 😭😭

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,058
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben o sütun bacaklara kesik atmaktan, o vücudu söyle bi süzmekten o tarafa ağırlık veremedim ama haklısınız Sn. @Sunam Karaca bu konudaki hatamı hemen bu şarkı ile yumuşatmak istiyorum. :)

O parca yikiliyo bide okuyan muslum baba olursa harika çok begendim teşekkürler..zorla biseyler istemek bu olsa gerek 😎😎 ama değdi bee 😊😊

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
170
164
Ben hala bacaklardayım, vucüttayım... Zorla istemek ne demek bizim şimdiye kadar yapmamamız hata oldu ki ben bunu bizim hanemize eksi olarak yazdım.

Beğenmenize ayrıca sevindim. Gönlünüzü almak günü ayrıca bir güzelleştirdi :)

Sonsuz saygılar Sn. @Sunam Karaca :giggle:

O parca yikiliyo bide okuyan muslum baba olursa harika çok begendim teşekkürler..zorla biseyler istemek bu olsa gerek 😎😎 ama değdi bee 😊😊

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,058
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
sevgili @Sunam Karaca sonuna kadar dinlemeni ve de kelimeleri iyi takip etmeni canı gönülden dilerim ; ama yollarımız inşallah kesişir elbet 😈&😈
Biliyordun imkansız değilim, fotoğraflarım forum da, gercegim atasehirde, sana yetmek mumkun, bi sansini dene bence, bekliyorum en yakın zamanda seni ruhumda hissetmeye😎😎🤩🤩 @Moria 😘😘

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şair burada, "seni kucağa bi oturtucam, zevkten dört köşe olacan" subliminal mesajını veriyor galiba :LOL:
Şair burada gerçekten kucağa oturuyor, işin ironisi ; yerinde durmayan , itaatkar olmayan ve başkaldırıyı benimseyen bir takım uzuvlarda 😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar