Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günaydın çilek kokusunu koklamak yetmez ama tadına bakmak gerekir
Senin bu kokun buram buram burnumda tütüyor heleki o toton süper enfes kalçan
Immm yerler diyorsun yaniBirçoğu sadece beğenmekle yetinmeyecektir bu çilek kokulu güzeli![]()
müthişşşşşş
HmmmGünaydın çilek kokusunu koklamak yetmez ama tadına bakmak gerekir
Nerenin çileği ama organik mi hormonlumuÇileğin hem kendini hem kokusunu çok severim.
Görüşmek dileğiyle diyelim o zamanSenin bu kokun buram buram burnumda tütüyor heleki o toton süper enfes kalçan![]()
o ne güzel bir çilek kokusu ama kim sevmez
Aaa evet önemli olan zamanı değil iyi bakılması iyi sulanması tatlım ondan sonra meyve tadı alırsınBu sene çilek sezonu erken açılmış![]()
Hayır hayır öyle her yere gelemez bu kokukokusu buraya kadar geldi
Bu şarkı benden size armağan olsun o zaman![]()
Tepeden tırnağa beğenildi…![]()
Çok teşekkür ederiiiim… Çileği bazen toz şekere, bazen pudra şekerine banarım, bazen de sade yerim. Özel bir tercihin var mı?teşekkürler tatlım
tepeden tırnağa orjinal çilek bırakıyorum sana
![]()
Çok teşekkür ederiiiim… Çileği bazen toz şekere, bazen pudra şekerine banarım, bazen de sade yerim. Özel bir tercihin var mı?
Bunun daha kompostosu var, reçeli vaaaar…![]()
Bugün itibariyle çilekte şekeri bırakıyorum… bıraktım… doğal çilek kokusunu içime çekmek için tarafınızdan davet talep ediyorumo kadar özel bir tecihim hiç olmadı şu olsun diye ama
sende diyorsun işte özel diye her çilekte aynı lezzeti alabilirmisin? Tabiki alamazsın ( sadece bana özel ) bu çilek
Sade yenmesi lazım ki çileğin kendine olan kokusunu almak gerekir!! Şekere bandıkların tat vermediğinden ekstra tat arayışıdır tatlım bence![]()
Sen bağımlılık yapan cinstensin gelen bayılır gelmeyen pişman kalırGörüşmek dileğiyle diyelim o zamankimi tekrarını ister kimide taklidini ister
( dikkat bağımlılık yapar)
![]()
Sen bağımlılık yapan cinstensin gelen bayılır gelmeyen pişman kalır![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!