Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O nasıl bir duruş öyle elbise
Vayyy çakal bırak bu Shakespeare ayaklarını yedirmem sana @Kayla yiYatağımın aşkı henüz olmadın ama yattığım yatak benimle her gün fotolarına bakmaktan sana aşık olabilir![]()
Beklemek cehennemdir, ama beklerim @Kayla seni
İyi kötü demeden, suçlamadan keyfini
Bak @Dilsizseytan işte bu Shakespeare
Ben olsam şöyle derdim
Çakal benim @Kayla benim
Ben onun ayaklarını yerimmm![]()
Hacı bunu sen istedin.
Alsana fuzuli den bir beyit
Beni candan usandırdı cefâdan yâr usanmaz mı
Felekler yandı âhımdan murâdım şem'i yanmaz m
Kamu bîmârına cânân deva-yı derd eder ihsan
Niçün kılmaz bana derman beni bîmar sanmaz mı
Çok teşekkür ediyorum etkilendimYatağımın aşkı henüz olmadın ama yattığım yatak benimle her gün fotolarına bakmaktan sana aşık olabilir![]()
Hahaha yatak aşığı atışmasıVayyy çakal bırak bu Shakespeare ayaklarını yedirmem sana @Kayla yi![]()
Beklemek cehennemdir, ama beklerim @Kayla seni
İyi kötü demeden, suçlamadan keyfini
Bak @Dilsizseytan işte bu Shakespeare
Ben olsam şöyle derdim
Çakal benim @Kayla benim
Ben onun ayaklarını yerimmm![]()
Hahaha yatak aşığı atışmasıçok tatlısınız
![]()
☺Sana çok tatlı oldugunu söylemişmiydim
Acaba şımarsam mı birazHacı bunu sen istedin.
Alsana fuzuli den bir beyit
Beni candan usandırdı cefâdan yâr usanmaz mı
Felekler yandı âhımdan murâdım şem'i yanmaz m
Kamu bîmârına cânân deva-yı derd eder ihsan
Niçün kılmaz bana derman beni bîmar sanmaz mı
Hahaha yatak aşığı sevdim bunu şımardım valla totom kalktıolay aşık atışmasına döndü
Yatak aşığı atışması![]()
İşte atışmanız cok tatlı vuuuu etkilendiO yatak aşığı atışmasını yaptırana bakacaksın esas tatlı o
Yoksa ben ne diye atışayım bu dilsizle![]()
Hahaha yatak aşığı sevdim bunu şımardım valla totom kalktı![]()
Sana çok tatlı olduğunu söyledim bir daha söylüyorum cok tatlısınOooo çok davetkar oldu şimdi ben eridim yine
Şimdi araya bir Seda Sayan şarkısı alalım
Bir daha söyle, bir daha söyle, bir daha
Ben de seniiii![]()
Tesekkurlermükemmel ötesi![]()
Squatı boşuna yapmıyorum o Toto hep güzel kalacakBen o totoyu hiç düşük görmedim zaten hep havada fotolarda![]()
![]()
(bu mesaj mecaz içermez)
Kıskanırım ama ona göreSana çok tatlı olduğunu söyledim bir daha söylüyorum cok tatlısın☺☺
Çok tesekkürler oktayca beyciğimElbisekombininiz süper harika yakışmış
O nasıl bir duruş öyle elbisekombininiz süper harika yakışmış siz masa koltuk İyi keyifler dilerim Kayla Hanım
![]()
Bence üşenmemelisin umarım tanısma fırsatım olur cok tesekkur ederimİstanbul Anadolu yakasından Avrupaya geçmeye üşeniyorum ama, sizin için İzmir yolu gözümde pek büyümüyor...
Hehehehe dilsiz ama ayni zamanda seytan hatırlatırımO yatak aşığı atışmasını yaptırana bakacaksın esas tatlı o
Yoksa ben ne diye atışayım bu dilsizle![]()
PekiÖnce bı seninle yatağa girelimde sonra karar vericem
Cehennemi sevmiyor olsaydın hiç tanışmıyor olurduk.Hehehehe dilsiz ama ayni zamanda seytan hatırlatırım![]()
Aaaa ne zaman geliceksinOfff kalya off zaman gecmiyor ki yanına gelme vakti ğelsin![]()
Bizim ateşimiz cehennemi bile kavururCehennemi sevmiyor olsaydın hiç tanışmıyor olurduk.
Yoğun bakımlar dolu ama ha yok öle yoğun bakım falan otur oturduğun yerdeYanına gelemeden sen gelicen yoģun bakıma bak❤![]()
Şımarmak bana yakışır mutlu etmekte bana yakışırHemde nasıl ama benide simart ☺☺
Beni götürcen bak kalptenYoğun bakımlar dolu ama ha yok öle yoğun bakım falan otur oturduğun yerde![]()
Aaa hiç bunu düşünmemiştimateşin küllerinin sarı olması ayrı güzel olur![]()
Öylemi dersinSenle o
Bizim ateşimiz cehennemi bile kavurur![]()
Kıskanma canım sende çok şekersin beybisiKıskanırım ama ona göre![]()
Yatakta sen bir başka haz bir başka cazibeli bir başka başka oyyy oyy neler neler senle
Hahaha devam devam yatak aşığı atışmasınaolay aşık atışmasına döndü
Yatak aşığı atışması![]()
Hayal yerine gerçeğini yaşaaa derim.Yatakta sen bir başka haz bir başka cazibeli bir başka başka oyyy oyy neler neler senle![]()
Var Bizzat kendim .aşkı bıraktım kuytu köşelerde aşk tek kişiliktir sex 1,2,3,... ...Sevgili @Kayla
Aslolan gözlerin sadece teni gördüğünde ki hislerin aşka dönmesi değil mi?
Gözler teni görüpte gönlü aşka meylettirirse o aşk sadece yatakda mı kalır yoksa hayatta da devam etmez mi?
Yatağın aşkı olup, hayatın da aşkı olmayan var mı?
Ne güzel iyi keyifler dilerim Kayla HanımÇok tesekkürler oktayca beyciğim☺☺o fotoların güzel olması masa sayesindecünkü elim titremiyor daha net kaliteli cıkıyor
![]()
Buluşmak için gelmen gerekBuluşalım artık o yatakta
Yine harikasınız Kayla Hanım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!