Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim sevgili @kadikoyluElbisenin rengi gerçekten çok güzel, çok yakışmış, fiziğinize ve emeğinize sağlık![]()
Tşk ederimÇok güzel![]()
Tenhada kalmadı beylikdüzünde en iyisi ben senin i tarafa geleyimTenhalarda buluşalım o zaman![]()
Tşk ederim efemO fiziğe ne renk giysen gider
AteŞ hanım...
Tşk ederimCok guzel gercekten cok yakismis ve cok davetkar. Kaliteni gosteriyorsun![]()
Rica ederim asıl ben tsk ederimMavi gökyüzünün ruhlara verdiği huzur gibi bir huzur verdiniz bu fotoğrafla bizlere Seda Hanım, teşekkürler.
Çok tşk ederimŞahane![]()
Üff üff üff
Gel gel benim burda tenha çokTenhada kalmadı beylikdüzünde en iyisi ben senin i tarafa geleyim![]()
Tşk ederimFizik güzel olunca herşey yakışıyor.![]()
Gelirsem çok fena şeyler olur en iyisi oturayım oturduğum yerdeGel gel benim burda tenha çok![]()
Bir bayanın mavi elbise giymesi, çok olumlu ve güzel süreçlerinin olacağını gösterir ve içinizin rahat edeceği durumlara delalet edecektir. Şanslı ve kısmetli olacağınızın haberini verir ve güzel gelişmeler sayesinde rahat edeceğinizi göstermekte... Şansınız bol olsun.
Korktun muGelirsem çok fena şeyler olur en iyisi oturayım oturduğum yerde![]()
Çok tşk ederim inşallah hepimizin şansı açık olsunBir bayanın mavi elbise giymesi, çok olumlu ve güzel süreçlerinin olacağını gösterir ve içinizin rahat edeceği durumlara delalet edecektir. Şanslı ve kısmetli olacağınızın haberini verir ve güzel gelişmeler sayesinde rahat edeceğinizi göstermekte... Şansınız bol olsun.
Bende teşekkür ederim. Temennimizdir.Çok tşk ederim inşallah hepimizin şansı açık olsun![]()
cezbedici güzellik
Mavili mavili sevişelim o halde dimi ama
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!