Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mis Kokulu Sinem...

ÇAKALER Çevrimdışı
7 Nis 2012
1,070
857
Selamlar

Gene bi hafta sonu , bi mekanda arkadaşlarla içiyoruz , e hepimize olduğu gibi 4 erkek rakı içince muhabbet illa dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyo ve rakının etkisi ile adrenalin artıyo , aranmaya başlıyoruz haliyle…

Daha önce Sinem i gördüm , bi arkdaşı ile birlikte olmuştum , tabi aklımın bi köşesine yazdım , bi ara kesin birlikte olmalıyım ama ben son dakkacı olduğum için bi türlü denk gelmiyo , epey bi zaman da geçti.

Ben denemekten sıkılmam ki ;) ve sonunda denk geliyo , Sinem cim topuklu giy elbise giy çok seksi ol , merak etme bende diyo …güzel bi karşılama , çok temiz bi ortam , yatak odası çok güzel ve şık , rahat olunacak herşey mevcut ve nirvana yakın bi birliktelik …

Sinem cim beni kırmayıp değerli vaktini ayırdığın için teşekkürler , tekrar görüşmek üzere…

Üye silindi 55882

Selamlar

Gene bi hafta sonu , bi mekanda arkadaşlarla içiyoruz , e hepimize olduğu gibi 4 erkek rakı içince muhabbet illa dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyo ve rakının etkisi ile adrenalin artıyo , aranmaya başlıyoruz haliyle…

Daha önce Sinem i gördüm , bi arkdaşı ile birlikte olmuştum , tabi aklımın bi köşesine yazdım , bi ara kesin birlikte olmalıyım ama ben son dakkacı olduğum için bi türlü denk gelmiyo , epey bi zaman da geçti.

Ben denemekten sıkılmam ki ;) ve sonunda denk geliyo , Sinem cim topuklu giy elbise giy çok seksi ol , merak etme bende diyo …güzel bi karşılama , çok temiz bi ortam , yatak odası çok güzel ve şık , rahat olunacak herşey mevcut ve nirvana yakın bi birliktelik …

Sinem cim beni kırmayıp değerli vaktini ayırdığın için teşekkürler , tekrar görüşmek üzere…
Evet tatlim bi turlu denk gelemedik sonunda goruşe bildik 😀
Güzel yazi için teşekür ederim🤗
Ama ne sevişmeydi o biran başim dondu maşallahin var 😅 yine beklerim optum çok 🥰😘

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
487
540
Selamlar

Çakal Ve Sinem paylaşımı her an bekliyordum,nihayet gerçekleşmiş,bu sefer ben yokum aile fotosunda:LOL:

Sevindim ikisi adınada bir birlerinde akılları kalmıştı,neyseki giderilmiş.

İkiside birbirinden keyif almış,ne güzel,darısı bize ;):p

Üye silindi 55882

Çakal Ve Sinem paylaşımı her an bekliyordum,nihayet gerçekleşmiş,bu sefer ben yokum aile fotosunda:LOL:

Sevindim ikisi adınada bir birlerinde akılları kalmıştı,neyseki giderilmiş.

İkiside birbirinden keyif almış,ne güzel,darısı bize ;):p
Hiç şaşirmadin dimi Antcim😅 gozu kalmişti zaten😀 benimde ruyalarima girmişti 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar