Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayata ne şanslı insanlar var bu guzeliyi canlı canlı görece muhteşem bir güzellik
İyi keyifler olsun Kayla Hanım
Waybe ne kadrda şanslı benide böyle bekleyen olur mu birgün acaba
Cok tesekkur ediyorumHayata ne şanslı insanlar var bu guzeliyi canlı canlı görece muhteşem bir güzellik
Cok tesekkur ediyorum birtanemO misafir olmak vardı. Keyifli bir görüşme diliyorum. Ve tabiki bu baş döndüren vücudunla elbisenin hakkını veriyorsun.
Tesekkur ediyorumAfetttt
Tesekkürlerbazıları izmirde size misafir olacak kadar şanslıkeyifli saatler dileğiyle.
Yeterki isteyinAahhh aahh. Biz de birgün o beklenen misafir olabilir miyiz acaba?
Ayy tesekkurler bence varCenneti kaçırdık belki ama cennetten bir melek için hala şansımız var sanırım
Merhaba ben ne olduğuma karar veremedim ama tabiki olabilirsinMerhaba, ben uzaylıgezegeninize kisa bir süreliğine ziyaret için geldim. Sende misafir olsam
![]()
Belki birgün yolum düşerİstanbul da olmadığınıza üzülenler derneği kursak üye sayımız arşa çıkar![]()
Tesekkur ediyorum oktayca beyİyi keyifler olsun Kayla Hanım![]()
Tesekkürler neden olmasın kiWaybe ne kadrda şanslı benide böyle bekleyen olur mu birgün acaba![]()
Merhaba ben ne olduğuma karar veremedim ama tabiki olabilirsin![]()
TesekkürlerÇok etkileyici! İzmir'de yaşayanları bir kez de bunun için kıskandım : )
Bekliyorum ozaman mutlakamüthiş müthiş. mutlaka İzmir'e gelip o beklenen misafir olacağım. yazdım buraya![]()
![]()
Ayyyy şımardımBana dünyadaki son güzel kadın dediler, o yüzden geldim. Haklilarmis![]()
Rica ediyorum Kayla Hanım güzel kombini olmuşTesekkur ediyorum oktayca bey![]()
Olursa cok güzel olur o zamn derim işteTesekkürler neden olmasın ki![]()
Cok teşekkür ediyorumGüzel giyim kuşam aksesuar tarzı harika Hanımefendi![]()
Sabırsızlıkla bekliyorum beybisiGeleceğin senin koynuna bekle beni![]()
Tesekkur ediyorumsüper bir ev sahipliği![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!