Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel ,Anlatmaya gerek yok

Parttimelover

Normal Üye
20 Haz 2020
6
10
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle çok geç bir referans olduğu için Eda hanimdan özür dilerim.Yaklaşık 5 6 ay önce 3 saatlik bir görüşmemiz olmuştu.Ev atasehirde site içinde guvenli rahat bulunabilecek bir yerde.Eve girdigimde Gece hanım istedigim kıyafetle çok şık bir sekilde karsıladi.Pandemi koşulları gereği önce duş sonrası ikram eşliginde devam etti.Tam bir gfe ilgisiyle guzel bir türk kahvesi devamında viskimizi içerek koyu bir sohbete daldık.Gece hanım hatırlatmasa sevismeden geri bile dönebilirdim 😀😀.Sevisme kısmına gelince tam bir kız arkadasıniz gibi davraniyor size göre şekil alıyor.ve çok istekli bir sekilde davraniyor.Oralı mukemmel cif ya da cim istege göre yapiyor .Tam bir maestro.Sadece sevişme degil psikolog niyetiyle bile gidilebilir tam bir huzur yeri.Güzel dakikalar için tekrar teşekkürler en yakin zamanda görüşmek dilegiyle 😉😉

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
131
399
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşım için teşekkürler,
Psikolog niyetiyle gitmek güzel olabilir aslında, @GECE terapisi, kanepe falan:sneaky:😁

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,147
2,028
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öncelikle çok geç bir referans olduğu için Eda hanimdan özür dilerim.Yaklaşık 5 6 ay önce 3 saatlik bir görüşmemiz olmuştu.Ev atasehirde site içinde guvenli rahat bulunabilecek bir yerde.Eve girdigimde Gece hanım istedigim kıyafetle çok şık bir sekilde karsıladi.Pandemi koşulları gereği önce duş sonrası ikram eşliginde devam etti.Tam bir gfe ilgisiyle guzel bir türk kahvesi devamında viskimizi içerek koyu bir sohbete daldık.Gece hanım hatırlatmasa sevismeden geri bile dönebilirdim 😀😀.Sevisme kısmına gelince tam bir kız arkadasıniz gibi davraniyor size göre şekil alıyor.ve çok istekli bir sekilde davraniyor.Oralı mukemmel cif ya da cim istege göre yapiyor .Tam bir maestro.Sadece sevişme degil psikolog niyetiyle bile gidilebilir tam bir huzur yeri.Güzel dakikalar için tekrar teşekkürler en yakin zamanda görüşmek dilegiyle 😉😉
Beş altı ay önce görüşüp hala hatirlanmak ve güzel sözler duymak beni çok mutlu etti 😍
Herşey için teşekkür ederim. Seve seve sabaha kadar dinler ve tabi ki konuşurum. Çenemin maşallahı var zaten 😂😂😂

Parttimelover

Normal Üye
20 Haz 2020
6
10
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beş altı ay önce görüşüp hala hatirlanmak ve güzel sözler duymak beni çok mutlu etti 😍
Herşey için teşekkür ederim. Seve seve sabaha kadar dinler ve tabi ki konuşurum. Çenemin maşallahı var zaten 😂😂😂
Sizi unutmak ne mümkün psikolog hanım 😉😉

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
235
274
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu kadar zaman geçmesine rağmen sizi unutamaması hiç şaşılacak şey değil zaten:sneaky:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar