Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Müthiş Harika Efsane Olağanüstü ...

santiago

Normal Üye
23 Haz 2019
6
3
Cinsiyetiniz nedir?
Bu foruma üye olmamı sağlayan kişidir kendisi. İlk yazışmalarımda referans ve üye olmamı istedi. Ne dediyse yaptım, iyi ki yapmışım. En doğru kararımdı.
Konu başlığında bahsettiğim müthiş kelimesi dahi az kalır. Bu nedenle bir kaç kelime daha ekledim, kiyafetsiz kalsa da kelimeler. Kendisini gördüğüm andan itibaren terlemeye başladım, alev alev yakıyor fiziği, güzelliği. Sohbet ettik bir müddet ve sonra klimayı ayarladık ama o da kâfi gelmedi (Bu ateşi söndürecek klima henüz icat edilmemiştir). İlgili olması, yatakta da beni çok iyi analiz edip, memnuniyetim için her şeyi yapması müthişti. Benim gibi zor birini dahi havalara uçurdu, olağanüstüydü.
Günün sonunda benim lakabım terli oldu. Sadece cehennemde ateş yokmuş, cennetteki ateşi tattırdı, harika bir deneyim yaşadım, anlatacak kelime de bulamıyorum, süperdi.
Yaşayan efsane olarak kendisini hatırlayacağım. Bana bu yılın en güzel gününü yaşattı. En başta bana bu güzel anları yaşattığı için Sinem'e, daha sonra tanışmama vesile forum ailesine, kurucularına ve son olarak değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için siz değerli forum üyelerine teşekkür ederim.
Daha önce birlikte olduğum kızlar içirisinde kendisinin hafızamdaki yeri apayrı kalacaktır.

Ты потрясающе, Sinem.

Ты потрясающе, Sinem.Ты потрясающе.

Üye silindi 55882

Bu foruma üye olmamı sağlayan kişidir kendisi. İlk yazışmalarımda referans ve üye olmamı istedi. Ne dediyse yaptım, iyi ki yapmışım. En doğru kararımdı.
Konu başlığında bahsettiğim müthiş kelimesi dahi az kalır. Bu nedenle bir kaç kelime daha ekledim, kiyafetsiz kalsa da kelimeler. Kendisini gördüğüm andan itibaren terlemeye başladım, alev alev yakıyor fiziği, güzelliği. Sohbet ettik bir müddet ve sonra klimayı ayarladık ama o da kâfi gelmedi (Bu ateşi söndürecek klima henüz icat edilmemiştir). İlgili olması, yatakta da beni çok iyi analiz edip, memnuniyetim için her şeyi yapması müthişti. Benim gibi zor birini dahi havalara uçurdu, olağanüstüydü.
Günün sonunda benim lakabım terli oldu. Sadece cehennemde ateş yokmuş, cennetteki ateşi tattırdı, harika bir deneyim yaşadım, anlatacak kelime de bulamıyorum, süperdi.
Yaşayan efsane olarak kendisini hatırlayacağım. Bana bu yılın en güzel gününü yaşattı. En başta bana bu güzel anları yaşattığı için Sinem'e, daha sonra tanışmama vesile forum ailesine, kurucularına ve son olarak değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için siz değerli forum üyelerine teşekkür ederim.
Daha önce birlikte olduğum kızlar içirisinde kendisinin hafızamdaki yeri apayrı kalacaktır.

Ты поÑ‚Ñâ‚¬ÑÑĞ°ÑŽÑ‰е, Sinem.

Ты поÑ‚Ñâ‚¬ÑÑĞ°ÑŽÑ‰е, Sinem.Ты поÑ‚Ñâ‚¬ÑÑĞ°ÑŽÑ‰е.

Canim benim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim:) evet ne dediysem yaptın uyede oldun referansta buldun gösterdin biraz ugraştirdim seni (giggle) ama bu gün ne güldüm konuşmamdan bile yabancı olduğumu anlamadin soyleyene kadar :D ay iyiki geldin çook mutlu oldum taniştigimiza.harika birisin yine beklerim cnm :) SPASİBO MİLIY :*

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,277
10,245
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sinem müdavim kulübünü her geçen gün daha da geliştiriyor (giggle); paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar