Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Polente & aylin aylin ?

polente Çevrimdışı
27 Eyl 2017
30
8
Cinsiyetiniz nedir?
Yanindan ayrilmayi bekleyemedim paylasim yapmak icin. Aylincigim hala yanimda mışıl mışıl uyumakta. ? hakikaten inanilmaz birisi aylin. Nedir nasil anlatiril bilemiyorum ama her seferinde daha fazla heyecanlaniyorum daha fazla mutlu oluyorum... Aylinin yaninda mutsuz olmanizin imkani yok. Citayi cok yuksege koydu aylin.. sanirim bağımlılık yapti bende.. neyse uyandirmayalim simdi aylini. Sonra kacmam gerekebilir.. :) :) uyandigin zaman okursun artik. Hersey icin yuzlerce binlerce kez tesekkur ederim kuzuuuuu.. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,081
8,012
polente ciğim, uyurken masumum biliyorum (giggle) karşılaşma şekillerimiz önceden hep garipti ama son dönemde baş başa kalabiliyoruz :)
Bu arada bağımlılık sayımı aştık mı ya?? :)
Çıtayı yukarı taşımayalım bence, millet bir şey sanacak :)
Ha bir de Joker, seni ortamda bırakıp sevişmeye gittiğimiz için üzgünüm mü desem, beter ol mu desem bilemedim ;))

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,012
20181021_151132.jpg

Joker bu neeeeee :)
Kıskanç Joker!!!! Düzeltsene polente yi ya :) onaylı partner yapmışsııın (giggle)
Kıssss kaaaannnç Joookeeeer :)

polente Çevrimdışı
27 Eyl 2017
30
8
Cinsiyetiniz nedir?
Anal yapmiyorum kondom sart... :) ayrica jokere vermiyorum... :)

Baskilar bizi yildiramaz joker:)

XaNDeR Çevrimdışı
27 Ağu 2016
80
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
vay be ben zaten demiştim dün akşam chatboxta birileri bir yerlerde seviiiyor hissediyorum diye.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,276
10,235
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AylinAylin ile fazla deneyimin sonu onaylı olmak galiba :) Bu keyifli paylaşım için iki tarafa da teşekkürler...

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13
Yanindan ayrilmayi bekleyemedim paylasim yapmak icin. Aylincigim hala yanimda mışıl mışıl uyumakta. 😊 hakikaten inanilmaz birisi aylin. Nedir nasil anlatiril bilemiyorum ama her seferinde daha fazla heyecanlaniyorum daha fazla mutlu oluyorum... Aylinin yaninda mutsuz olmanizin imkani yok. Citayi cok yuksege koydu aylin.. sanirim bağımlılık yapti bende.. neyse uyandirmayalim simdi aylini. Sonra kacmam gerekebilir.. :) :) uyandigin zaman okursun artik. Hersey icin yuzlerce binlerce kez tesekkur ederim kuzuuuuu.. :)

sevgili polente randevu talep ediyorum 2 saatlik görüşme olsun öyle bana sınır mınır deme anlamam cim cif cob mob ne varsa :eek: paket olsun fix menü istiyorum şekerim :):):)

XaNDeR Çevrimdışı
27 Ağu 2016
80
5
Cinsiyetiniz nedir?
polente tanıtım sayfan nerede? :)
beyler referans verebilecek olan var mı?

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,012
sevgili polente randevu talep ediyorum 2 saatlik görüşme olsun öyle bana sınır mınır deme anlamam cim cif cob mob ne varsa :eek: paket olsun fix menü istiyorum şekerim :):):)
Donotalone , şekerim bilgi ve randevu taleplerini bana iletir misin, ben menajeriyim (giggle)
Sayemde pembiş oldu malum :))

15 Kas 2009
85
-2,351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ulan @Joker beni düşündüğün hallere bak. @Deadpool olsaydi boyle olmazdi. :)

Hayat çok zor polente :D seni çok iyi anlıyorum. Kayfaltı keyfinize hatta sonrasına katılmayı da çok isterdim :) Çok güzel olmuş lakin bazen viskiyi / rakı yı sek içmek gerek :)
Miniği dudacıklarından seni yanacıklarından öperim :)

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bombasiniz ne diyim :))

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,012

Hayat çok zor polente :D seni çok iyi anlıyorum. Kayfaltı keyfinize hatta sonrasına katılmayı da çok isterdim :) Çok güzel olmuş lakin bazen viskiyi / rakı yı sek içmek gerek :)
Miniği dudacıklarından seni yanacıklarından öperim :)

Kahvaltıyı da mı öğrendin? (giggle)
Yahu özel hayatım full deşifre, ne yapsam öğreniliyor :) ama ben şu öp öp öp kısmına takıldım :)

15 Kas 2009
85
-2,351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kahvaltıyı da mı öğrendin? (giggle)
Yahu özel hayatım full deşifre, ne yapsam öğreniliyor :) ama ben şu öp öp öp kısmına takıldım :)

:) "Benimde lanetim her şeyi bilmek" diye bir replik vardı bi filmde :D
Takılma öp geç sende :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,012

:) Evet bu aralar az yoğunluk biraz dinlence biraz depresyon derken :) Geldik yine kürkçü dükkanına :D

Sonbahardandır o depresyon, geçer :)
Biraz sohbet, bir iki dost, biraz seks iyi gelir diyorlar (giggle)

15 Kas 2009
85
-2,351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi uzak diyarlara göç eyledi :) gelir belki yarın belki yarından da yakın :p

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,012
Kendisi uzak diyarlara göç eyledi :) gelir belki yarın belki yarından da yakın :p

Arada bir ses veriyor ama müziğin gerisini getiremiyoruz. :)

Bu arada dönmüşsün ve kızarmışsın. :) Hayırlı olsun. :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar