Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Polente & aylin

polente Çevrimdışı
27 Eyl 2017
30
8
Cinsiyetiniz nedir?
Aylincim Once ozur dilerim bu kadar sahane guzel ve ozel gecen bir gorusmenin konusunu gec yazdigim icin.... ?

Aylin cok özel bir kadin. Tanıdığınız ilk andan itibaren hemen farkli oldugunu belli ediyor. Cok ilgili sevimli ve cok tatli. Kizdirmayin ama kizdirinca sesi cok inceliyor ve sıkıntılı bir hal aliyor ??

Sevisme konusunda söylenecek cok sey var nasil anlatacagimi bilemedim.
Herseyi ile cok cok iyidi aylin.

Tesekkur ederim hersey icin. .

15 Kas 2009
85
-2,351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ooooo Polenteciğim beyaz mindere dönüşsün :) Eline koluna beline sağlık :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,081
8,006
Aylincim Once ozur dilerim bu kadar sahane guzel ve ozel gecen bir gorusmenin konusunu gec yazdigim icin.... ğŸËÅ“Å*

Aylin cok özel bir kadin. Tanıdığınız ilk andan itibaren hemen farkli oldugunu belli ediyor. Cok ilgili sevimli ve cok tatli. Kizdirmayin ama kizdirinca sesi cok inceliyor ve sıkıntılı bir hal aliyor ğŸËœ‚ğŸËœ‚

Sevisme konusunda söylenecek cok sey var nasil anlatacagimi bilemedim.

polente, polente!!

Her ne kadar tuhaf bir şekilde aynı ortamda bulunsak da seni tanımak keyifti... Bana armağan ettiğin şarkıyı sana iade edeceğim, bir başka karşılaşmada teslim olmadığın için! :) TESLİM OL, SUÇLUSU SEEENSİN!

Sesimle ilgili yorumu görmezden geliyorum, görürsem orada burada seni sıkıştırırım biliyorsun ( anladın sen ) Ayrıca sesimin ayarlarıyla oynayabiliyorum, biliyorsun :)

Özel kadın yorumuna da ekstra teşekkürler.
Bu arada Deadpool, ne oldu arkadaşın isim değişikliği? :))

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,688
1,810
aylincim once ozur dilerim bu kadar sahane guzel ve ozel gecen bir gorusmenin konusunu gec yazdigim icin.... ğå¸ëœå*

aylin cok özel bir kadin. Tanıdığınız ilk andan itibaren hemen farkli oldugunu belli ediyor. Cok ilgili sevimli ve cok tatli. Kizdirmayin ama kizdirinca sesi cok inceliyor ve sıkıntılı bir hal aliyor ğå¸ëœâ€šğå¸ëœâ€š

sevisme konusunda söylenecek cok sey var nasil anlatacagimi bilemedim.

hayaller - gerçekte olan :(
WhatsApp Image 2018-09-01 at 20.10.06.jpg

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13
Waaaay bende diyorum bu ses de ne ümraniye inledi beah. Demekki sevişilmiş iyi sevişilmiş :)))

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13
polente cim masada bişey dikkatimi çekti kardeşim bu bu nedir bu :):):):):):) bilenler den cahilliğimi gidermeleri için rica ediyorum AylinAylin nedir bu izah lütfen subliminal bir mesaj mı var burada

Ekli dosyalar

• F288232D-1529-4A75-96E9-C108DF315DBB.jpg
    F288232D-1529-4A75-96E9-C108DF315DBB.jpg
    26.2 KB · Görüntüleme: 231
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006
polente cim masada bişey dikkatimi çekti kardeşim bu bu nedir bu :):):):):):) bilenler den cahilliğimi gidermeleri için rica ediyorum AylinAylin nedir bu izah lütfen subliminal bir mesaj mı var burada

Donotalone full inkar, hep inkar moduna transfer oluyorum, bence biz aslında yokuz :) polente izah etsin o bana lazım olan bir şey değil, istediler verdik. Ne için lazım olduysa artık bilmem ;)

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de ediyorum @Bybaris :)) @Donotalone ve @polente izah etsin. Ben görmedim, duymadım, bilmiyorum :) Biliyorum daaa, izahı bana kalmasın lütfen :))

Yine sevişilmiş
fuck anlaşılan ama bu sefere ki farklı :acaba: gibi olay yeri incelemesine girecek bu anladığım kadarıyla....
Birileri bizi aydınlatsın olay kriminal bir hal aldı...
:rapier: @Donotalone ; @polente ;deadpool ; AylinAylin

Aloe :smoking-cannabis-03 vera yağı mı ? Herşeye iyi geliyormuş okumuştum ben onu biryerlerde...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006

Yine sevişilmiş
fuck anlaşılan ama bu sefere ki farklı :acaba: gibi olay yeri incelemesine girecek bu anladığım kadarıyla....
Birileri bizi aydınlatsın olay kriminal bir hal aldı...
:rapier: @Donotalone ; @polente ;deadpool ; AylinAylin

Aloe :smoking-cannabis-03 vera yağı mı ? Herşeye iyi geliyormuş okumuştum ben onu biryerlerde...

privylife, bu konu senin de bildiğin, ilk raundun izahı :)
Donotalone'nin paylaştığı foto başka bir mevzuya ait :) ama ben yoktum, hatırlamıyorum! :) Sadece polente yi kapı kenarında sıkıştırdığımı itiraf edebilirim :)
Donotalone, beğendin mi yaptığını hı? Bak kriminal deniyor mevzuya :) Deadpool sen makul bir izah getirirsin bu mezuya :) Ben susmalıyım bence ;)

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13
Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,235
307
one mushroom two mushroom three mushroom... sürer gider :D
Sevişmenize sağlık..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,275
10,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler polente

Zaten sonrasındaki fotolarla olaylar olaylar olmuş bildiğin, o değil de, o kadar çalıştım benim olmadı, kıskanmalı mıyım şimdi ben de? :kahkaha:

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,275
10,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
one mushroom two mushroom three mushroom... sürer gider :D
Sevişmenize sağlık..

O fıkrayı gençler bilmeyebilir; fıkra bölümüne yazsan mı? Ben geçen yüzyılda bir ara ortaokulda duymuştum ilk kez (yaşlılık sendromum tuttu yine, ama ep bu AylinAylin yüzünden :D)

15 Kas 2009
85
-2,351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:) Çok fenasınız :) Açıklıyorum

1. görseldeki eller Donotalone polente Deadpool ve AylinAylin e ait :)
2. görseldeki şey kayganlaştırıcı :D Beni satışa getirdikleri için Donotalone ve polente ye zorluk çıkaracak bazı objelere yardımcı olması için ama kullanılmadı :D

3. Ben masumum demicem :) yansın geceler :D

15 Kas 2009
85
-2,351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:) Çok fenasınız :) Açıklıyorum

1. görseldeki eller Donotalone polente Deadpool ve AylinAylin e ait :)
2. görseldeki şey kayganlaştırıcı :D Beni satışa getirdikleri için Donotalone ve polente ye zorluk çıkaracak bazı objelere yardımcı olması için ama kullanılmadı :D

3. Ben masumum demicem :) yansın geceler :D

polente Çevrimdışı
27 Eyl 2017
30
8
Cinsiyetiniz nedir?
izahı mutlaka var ama anlatilacak gibi degil ki anlatayim.. hele ki ben hic anlatamam. Ayrica sadece kapi kenarinda sıkıştırılmadim onu soyleyebilirim ?? o gördüğünüz burun damlasi diyelim ve konuyu kapatalim en iyisi. ??

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006
izahı mutlaka var ama anlatilacak gibi degil ki anlatayim.. hele ki ben hic anlatamam. Ayrica sadece kapi kenarinda sıkıştırılmadim onu soyleyebilirim 😊😊 o gördüğünüz burun damlasi diyelim ve konuyu kapatalim en iyisi. 😀😀

Tüüü, saydın demek sıkıştırılma sayını. Ne diyeyim ki sana polente ... :( Burun damlası alır mıydın :)

26 Ağu 2016
178
11
Cinsiyetiniz nedir?
Ellerinizde ayaklarınız kadar güzeller Aylin Hanım

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler polente

Zaten sonrasındaki fotolarla olaylar olaylar olmuş bildiğin, o değil de, o kadar çalıştım benim olmadı, kıskanmalı mıyım şimdi ben de? :kahkaha:

kadikoylu bu fotolarla senin çekmek istediklerin hiiiç örtüşmüyor :) farkındaysan sadece elim var :))

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13
arkadaşlar bir rüya gördüm rüya tabirinden anlayan varsa bi yardımcı olsun.

Bi görüşmeye gidiyorum yanımda bi arkadaş var üstünde boxer ve atlet var neyse tam kapıdan içeri gireceğiz çok sevdiğimiz bi arkadaşa yakalanıyoruz. Mahcubiyet diz boyu tabi sonra bi anda yakalandığımız arkadaş'a atletli arkadaş omuzlarına masaj yapıyor masaj yapılan arkadaşla karşı karşıyayız ama aramızda bir bayan arkadaş var siz arkadaşsınız ben sizi barıştırırım diye çift taraflı ikna etmeye çalışıyor falan.

var mı bi fikri olan uyandım baktım bi tarafımda açıkta kalmamış dedim hayrolsun ama işte etkisinden kurtulamadım henüz. varmı yorumu olan

polente Çevrimdışı
27 Eyl 2017
30
8
Cinsiyetiniz nedir?

Bi görüşmeye gidiyorum yanımda bi arkadaş var üstünde boxer ve atlet var neyse tam kapıdan içeri gireceğiz çok sevdiğimiz bi arkadaşa yakalanıyoruz. Mahcubiyet diz boyu tabi sonra bi anda yakalandığımız arkadaş'a atletli arkadaş omuzlarına masaj yapıyor masaj yapılan arkadaşla karşı karşıyayız ama aramızda bir bayan arkadaş var siz arkadaşsınız ben sizi barıştırırım diye çift taraflı ikna etmeye çalışıyor falan.

var mı bi fikri olan uyandım baktım bi tarafımda açıkta kalmamış dedim hayrolsun ama işte etkisinden kurtulamadım henüz. varmı yorumu olan

Ruya iste abi. Olmayacak bir suru seyi ayni anda görmüşsün rüyanda (nod)
Eylul ayina geldik pike örtme üstüne :)

Atlet ve corap nedir ya :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,275
10,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kalabalık gruplardan uzak dur bu ara derim. Maazallah donlu atletli adamların arasında kalırsın falan :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006

Amaniiiin rüyaya gel, geeel! :) Akşama detaylı yorum yapacağım ama, yapmasam daha mı iyi olur Donotalone ? :))

15 Kas 2009
85
-2,351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ya o değilde don atlet nedir :) bana da bu konu tanık geliyor bir yerden :) bilinç altı işte :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006
he bide o yanımdaki arkadaşın nicki donatlet miş arattım bizim forumda yok öyle biri var mı tanıyan

Ya ben de sen yazınca merak ettim acaba dedim var mı " donatlet " diye bir nick dedim ama yokmuş, garip :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006
ya o değilde don atlet nedir :) bana da bu konu tanık geliyor bir yerden :) bilinç altı işte :)

Deadpool , aynısı bana da oldu, hatta forumda arattım ama yok da öyle bir nick :) fazla tanıdık bir konu ama ... Hadi bakalım çıkar ortaya elbet :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006
Vücut bir bütündür; elle başlar fotolar ve o gün de belirttiğim kompozisyonlarla da gayet güzel bir fotoroman çıkabilir ortaya :)

kadikoylu hala güzel bir fotoroman çıkabilir ortaya demene feci şaşkınım bilgine :) yetenek başka şey vesselam :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,275
10,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@kadikoylu hala güzel bir fotoroman çıkabilir ortaya demene feci şaşkınım bilgine :) yetenek başka şey vesselam :)

Günün birinde bir arkadaş çekerse birkaç foto, konu ilgili haklılığım ortaya çıkacak diye umuyorum, babayiğitler iş başına :ulubatli:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006

Donotalone, tam hadi ya şu adamın rüyasını yorumlayayım diyordum ki " pierre don atlet" başlıklı konuyu gördüm : ))) -- olayda hiç payım yok ya :), ben masumum :) -- polente rüya değilmiş ya :) Deadpool biz rüya sanmıştık :)))) neyse o yazıyla hepimiz uyandık :)) - buzlu su getirin, duş alalım :) -

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006
Günün birinde bir arkadaş çekerse birkaç foto, konu ilgili haklılığım ortaya çıkacak diye umuyorum, babayiğitler iş başına :ulubatli:

Valla bilmiyorum artık, kim beni ikna edecek :)
Joker bile hadi, hadi diyor ama bende iş yok ;)

XaNDeR Çevrimdışı
27 Ağu 2016
80
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Binbirgece masalı yaşayan arkadaşlara yürekten selam olsun.
Resmen fantastik dörtlü olmuşsunuz. Bir gümüş sörfçünüz eksik :)

fantastic_four_reborn_n01_02.jpg

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006
Bu işlerde bir elin nesi var, iki elin sesi var demişler (giggle)
kadikoylu atasözü ve özdeyiş sayfasına çeviririz valla burayı :) ama bu gibi işlerden bir ben anlamıyorum zaten :))
Neyse dur, içimde kalmasın ;VEREN EL, ALAN ELDEN DAHA MAKBULDÜR ;)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006
Bu işlerde bir elin nesi var, iki elin sesi var demişler (giggle)

kadikoylu atasözü ve özdeyiş sayfasına çeviririz valla burayı :) ama bu gibi işlerden bir ben anlamıyorum zaten :))
Neyse dur, içimde kalmasın ;VEREN EL, ALAN ELDEN DAHA MAKBULDÜR ;)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,081
8,006
Deadpool adminim , ne oldu malum arkadaşın "donatlet" lik durum değişikliği? 1 günlüğüne de olsa malum durumun anısına ya lütfen :) polente , kabul et yoksa sesimi inceltirim hem de seni kapı arasında sıkıştırırım vallahi :)

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13
@Deadpool adminim , ne oldu malum arkadaşın "donatlet" lik durum değişikliği? 1 günlüğüne de olsa malum durumun anısına ya lütfen :) @polente , kabul et yoksa sesimi inceltirim hem de seni kapı arasında sıkıştırırım vallahi :)
polente bence şu resim işine bi el atmamız lazım Joker de ses seda yok. Hazır Deadpool da buralarda yok :):):):):):) sen giy şu gömleği :) gel kardeşim

15 Kas 2009
85
-2,351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben iş seyahatindeyim de joker buralarda olması lazım :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar