Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüya gelmiş hoş gelmiş

Gabrielomar

Normal Üye
13 Şub 2022
13
51
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ankara da oldukça olumlu yorumlarını okuduğumuz rüya istanbula teşrif etmişler. Yeni evi hayırlı uğurlu olsun oldukça merkezi bir lokasyonda cevahir avm ye yürüme mesafesi. Kendisi güzel, güler yüzlü oldukça cana yakın birisi. Güzel bir akşam yaşattı bana teşekkür ederim kendisine. Çok güzel gözleri var ve seksepalitesi fazlaca yüksek bir kadın. Çok nadir karşılaştığımız hızlıca randevu alma ve iletişim sağlama konusunda mükemmel. Hemen dönüş yaptı ve hızlıca görüşme saatini kararlaştırdık. Olumsuz diyebileceğim herhangi birşeyle karşılaşmadım. Ziyaretine gidecek arkadaşlar bir ev hediyesiyle gidebilirler :)
Ben yeni taşındıklarını bilmiyordum dolayısıyla eli boş gittim kusura bakmasın. Bir dahaki sefere artık.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,276
10,236
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,471
1,956
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler..

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,860
21,159
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ankara da oldukça olumlu yorumlarını okuduğumuz rüya istanbula teşrif etmişler. Yeni evi hayırlı uğurlu olsun oldukça merkezi bir lokasyonda cevahir avm ye yürüme mesafesi. Kendisi güzel, güler yüzlü oldukça cana yakın birisi. Güzel bir akşam yaşattı bana teşekkür ederim kendisine. Çok güzel gözleri var ve seksepalitesi fazlaca yüksek bir kadın. Çok nadir karşılaştığımız hızlıca randevu alma ve iletişim sağlama konusunda mükemmel. Hemen dönüş yaptı ve hızlıca görüşme saatini kararlaştırdık. Olumsuz diyebileceğim herhangi birşeyle karşılaşmadım. Ziyaretine gidecek arkadaşlar bir ev hediyesiyle gidebilirler :)
Ben yeni taşındıklarını bilmiyordum dolayısıyla eli boş gittim kusura bakmasın. Bir dahaki sefere artık.
Artık İstanbullu oldum 😻😻😻 teşekkürler tatlım benim 💋💋💋Güzel zaman geçirmenize çok sevindim 💋💋. Güzel yorumların ve tatlı sözlerin için ben çok ama çok teşekkür ediyorum 🙏💋💋❤️.Ne zaman istersen her zaman kapım açık .Herşey karşılıklı .Kendini bilen, karşısındaki insana kıymet veren, saygı gösteren beyfendileri öpmek istiyorum 🤭🤭.Hepiniz çok tatlısınızzzz 😘🤗❤️.Herşey için ben çok teşekkür ederim.Kendinize çok iyi bakın . Tekrar görüşmek üzere 😘❤️💋💋💋

Yarımcalı Çevrimdışı
7 Kas 2017
98
294
Cinsiyetiniz nedir?
Artık İstanbullu oldum 😻😻😻 teşekkürler tatlım benim 💋💋💋Güzel zaman geçirmenize çok sevindim 💋💋. Güzel yorumların ve tatlı sözlerin için ben çok ama çok teşekkür ediyorum 🙏💋💋❤️.Ne zaman istersen her zaman kapım açık .Herşey karşılıklı .Kendini bilen, karşısındaki insana kıymet veren, saygı gösteren beyfendileri öpmek istiyorum 🤭🤭.Hepiniz çok tatlısınızzzz 😘🤗❤️.Herşey için ben çok teşekkür ederim.Kendinize çok iyi bakın . Tekrar görüşmek üzere 😘❤️💋💋💋
Hem sevindim hemde üzüldüm.
Şu an Ankara'dayım ve size yazacaktım. Neyse İstanbul'a döndükten sonra yazarız size.

Kaldık mı newsli siteye hadi buyur burdan yak

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,860
21,159
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hem sevindim hemde üzüldüm.
Şu an Ankara'dayım ve size yazacaktım. Neyse İstanbul'a döndükten sonra yazarız size.

Kaldık mı newsli siteye hadi buyur burdan yak
İstanbul’a geldiğinizde beklerim sevişmek dileğiyle diyelim 💋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,977
8,112
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,426
1,576
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler sevişmenize sağlık

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
913
638
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar