Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ahahaha güzel fantaziBen de çapkın patron olsam![]()
![]()
Tamamen duygusal şartlar ve renkler onemliYarın başlamanız mümkün müdür![]()
Tşk ederim efembu nasıl bir cezbedici güzellik ne giysen o yakışıyor seda hanım
Ahahaha anında nerden buldun nasıl aklına geldi bu fragman pes
Oldun bile adresi özelden atıyorum hemen bu gün başla konu kapanmıştır
Bana nedense bir çalışma "hevesi" geldi.
Abi senin ofisi su basmış. Dosyalar hep kayıp ne hikmetseİşimiz bulmak sekreter hanımcımbi ara şu dosyaları beraber kurcalasak
![]()
Ben krımızı dosya için size özelden yazacağım ilk defa iş görüşmesi yapacağımAksam mesai yapsak ta detaylı incelesem efem![]()
- Kızım dosyaları alıp hemen odama gelir misin?
- Telefondayım, hemen size dönüyorum efendim
- Dön, dön lütfen
Güzel fantezi olur, bak senaryoyu yazdım bile![]()
Çok tşk ederimYapmasanız da olur ama kıyafetler fena yakışmış![]()
Henüz olsammi demistim saolun hemen oldurdunuzİşimiz bulmak sekreter hanımcımbi ara şu dosyaları beraber kurcalasak
![]()
Ahahaha canım yaOldun bile adresi özelden atıyorum hemen bu gün başla konu kapanmıştır![]()
Çok çalışmaya gelemem ama ben relaks insanım canım isteyince dosya incelerimBana nedense bir çalışma "hevesi" geldi.
Dosyalar içinde beraber kaybolalım mı? @Seda ATES hanımcım.![]()
Sekreter hanım deyince havaya girdim sekreter olma isteği geldi ben bu meslekten terfi edip sekreter oldum bileBen sakladım onları yavrucuumanca sekreter hanımla üstünde çalışınca ortaya çıkartırım
![]()
Cv burdan versem daha önce çalıştığım dosyalar burdan size yazili gelse hatta referanslar kısmından bakabilirsinizBen krımızı dosya için size özelden yazacağım ilk defa iş görüşmesi yapacağımcvnizi getirmeyi unutmayın
Çok tşk ederimharika bir güzellik ince bir detay süper birşey siniz seda ateş
@Seda ATES hanım çalışmak, dosyalar bahane.Çok çalışmaya gelemem ama ben relaks insanım canım isteyince dosya incelerim![]()
Abicim. Abilerin hasosu hep iş hep iş olmaz sen biraz dinlen.Ben sakladım onları yavrucuumanca sekreter hanımla üstünde çalışınca ortaya çıkartırım
![]()
Sensei (@kadikoylu) yetiş abi Mikelenjelo yardım bekliyorLa senin bi şey edeceğin yok varsa Yoksa dilinde de gettt çakalllbi de beni emekli etmeye çalışıyorsun
yemezler anam naşşş hadi bakiim yandan yandan
benim için ortam tamamdır yaz geldi martı olarak her yere konabilirim
gagammı kaşınıyor ne
![]()
Sakin gençler @Moria @IAMX ben hepinize yeterim kimse emekli olmasın çalışmak güzeldir ben fazla mesai yapar hepinizin dosyasına bakarım hatta yanıma bir-kac sekreter arkadaşımı alıp mesai yaparizLa senin bi şey edeceğin yok varsa Yoksa dilinde de gettt çakalllbi de beni emekli etmeye çalışıyorsun
yemezler anam naşşş hadi bakiim yandan yandan
benim için ortam tamamdır yaz geldi martı olarak her yere konabilirim
gagammı kaşınıyor ne
![]()
Tşk ederimsana herşey yakışır güzellik
Baştan çıkarıcı
Abi özelden fırçala birazdaBoşuna sensei deme o benim kadim dostumdur bi kremsen ne ayaksın de hele gülüm her gün dolma sarıyon hadi gocuumm hadi bakiimm @IAMX : icraatı olmayan adam
de gettt bi referans aç sonra gel hadii bakiim işin gücün traşşş çakalll
![]()
Ben bu kadar sexy sekreter hiç görmedim. İşe alındın, hadi başlayalım
yakışmayan şey yok vallahi
İş veren patron olasım geldi
İşler yürümez o iş yerinde
Sevişmemiz gereken konular var zaten SedaTam sırası,gelelim masaya☺
DüşünebilirimSeda hanım Ateş eden bir sekreter ihtiyacımız var, bizimle çalışmak ister misiniz![]()
Ozaman başlayalım çalışmalaraDün söylemiştim Seda hanımcım Sekreterim olun sizin apartmanı yeniden tasarlarız diye![]()
özür dilerim sizin apartman değil tüm Avrupa yakasını tasarlarız
@Seda ATES
Haziran 1 de İstanbul yolu gözüktü bana
Ahaha çok güldüm bunaSekreter mi? Aşkolsun, soforum soforunuz, hissem hissenizdir![]()
O halde tanışmak ümidiyle yoksa tanisiyormuyuzHaziran 1 de İstanbul yolu gözüktü bana ☺
Daha tanışmıyoruz ama birazdan yazacağım size wptan tanışacağız sanırımO halde tanışmak ümidiyle yoksa tanisiyormuyuz![]()
Ahahaha neden be çokmu safimsenın ruhuna uygun bir ıs değil bence sekreterlikayrıca sen sekreter olsan senın patronun olmak istemezdim. çalışamayız daa batarız
yok ama evrak evrak senın tarzın dııl. ayrıca sana komut veremem kı senın ıslerını yapsak baska gırını daha almaklazımoda maliyetliAhahaha neden be çokmu safim![]()
Ahhh Ahhh böylesine güzel ve seksi sekreterimiz hiç olmadı
Şu dosyalara bir daha mı göz atsak
yok ama evrak evrak senın tarzın dııl. ayrıca sana komut veremem kı senın ıslerını yapsak baska gırını daha almaklazımoda maliyetli![]()
Hemen efenimŞu dosyalara bir daha mı göz atsak![]()
Incelensin hız geçmeyen dosya kalmasınDosyalar incelensin mi Seda hanim @seda
Iyiki yokmuş o haldeBöyle sekreterim olsa ofiste evdekini bosardim![]()
Kesinlikleİşler yürümez o iş yerinde![]()
Benle çalış da hangi pozisyon da olursa olsun
SEda çok iyi çıkmışsın ancak o kalın siyah opak çorabınla da istiyoruz☺ mümkünse
Siyah kalın opak çorabın mevsimi gecmedimi senceSEda çok iyi çıkmışsın ancak o kalın siyah opak çorabınla da istiyoruz☺ mümkünse
çok hoş olmuşsunuz
Tşk ederimsekreterini seven daktilosunu kendi yazar derler.
hiciv bi yana vucut ölçüleriniz baş döndürücü sanat eseri gibisiniz.
Çok güzel bir sekreter olurdunuz.... :
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!