Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sevişmenin hakkını fazlasıyla veren kadın ;)

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
87
199
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar
Cansu hanım ile bir türlü denk getiremiyorduk sonunda geçen cuma günü 3 saatlik güzel bir görüşme yaptık terminale biraz erken gelmeme rağmen aradım ve müsait olduğunu söyledi, bekletmedi sağolsun
Kapıdan girdiğimde boyu, poşu, endamı yerinde ve oldukça seksi bir hatunla karşılaştım.Klasik dezenfekte işlemini yaptıktan sonra geçtik muhabbete ikramlar baya çeşitliydi masa gayet doluydu
Sonra dedim ben bir duş alayım duştan sonra da ifadeni alayım dedi 😜 ayakta uzun uzun öpüşüp soyunduktan sonra yatağa geçtik orallar falan derken müthiş bir çim ile ilk raund bitti
Sonra tekrar duş sohbet derken tekrar odaya geçtik uzunca öpüşmeden ve müthiş bir deep oraldan sonra ayakta harika bir anal ile rahatladık
O gün biraz erken boşalma günümdeydim sanırım, yada oralda ve deep throat işinde fazla iyi olduğu için üçüncü raund da oral ve cim ile bitti
Sonra tekrar duş ve sohbetten sonra önce ben üstte sonra o üstte vajinal birleşmeler ile arkası güzel bir çim ile finali yaptık tatlı bir yorgunlukla biraz erken müsade istemek zorunda kaldım otobüs saatim geldiği için
Cansu istediginiz ne varsa ne kadar varsa yapıyor, kodunuzu yüksek tutuyor, isteği harika, sınır yok-kapris yok, hiçbir şeye itiraz yok, bir şey moralinizi bozmuş olsa sizi sempatik tavırlarıyla motive etmesini de biliyor
Herşey için teşekkür ederim Cansuyu, tekrar görüşmek dileğiyle. (Rumuz Yabancı Damat 👻 )

Ahmet aziz

Normal Üye
12 Eki 2020
17
8
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar
Cansu hanım ile bir türlü denk getiremiyorduk sonunda geçen cuma günü 3 saatlik güzel bir görüşme yaptık terminale biraz erken gelmeme rağmen aradım ve müsait olduğunu söyledi, bekletmedi sağolsun
Kapıdan girdiğimde boyu, poşu, endamı yerinde ve oldukça seksi bir hatunla karşılaştım.Klasik dezenfekte işlemini yaptıktan sonra geçtik muhabbete ikramlar baya çeşitliydi masa gayet doluydu
Sonra dedim ben bir duş alayım duştan sonra da ifadeni alayım dedi 😜 ayakta uzun uzun öpüşüp soyunduktan sonra yatağa geçtik orallar falan derken müthiş bir çim ile ilk raund bitti
Sonra tekrar duş sohbet derken tekrar odaya geçtik uzunca öpüşmeden ve müthiş bir deep oraldan sonra ayakta harika bir anal ile rahatladık
O gün biraz erken boşalma günümdeydim sanırım, yada oralda ve deep throat işinde fazla iyi olduğu için üçüncü raund da oral ve cim ile bitti
Sonra tekrar duş ve sohbetten sonra önce ben üstte sonra o üstte vajinal birleşmeler ile arkası güzel bir çim ile finali yaptık tatlı bir yorgunlukla biraz erken müsade istemek zorunda kaldım otobüs saatim geldiği için
Cansu istediginiz ne varsa ne kadar varsa yapıyor, kodunuzu yüksek tutuyor, isteği harika, sınır yok-kapris yok, hiçbir şeye itiraz yok, bir şey moralinizi bozmuş olsa sizi sempatik tavırlarıyla motive etmesini de biliyor
Herşey için teşekkür ederim Cansuyu, tekrar görüşmek dileğiyle. (Rumuz Yabancı Damat 👻 )
Kim bu cansu hanım acaba

Ayarsız_Pense

Normal Üye
6 Eki 2020
42
53
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu candır.
Bu forumu sevmemin en önemli nedenlerindendir.
Nedense başkası ile aynı zevki alamayacagimi düşünüp kendisi ile ısrarla gorusmek istiyorum.
Farkındayım. Diğer pembisler de iyidir ama cansu deyince bir dururum ben

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,467
8,905
Merhabalar
Tanımamak ne mümkün. Seni tanımak çok güzeldi. Keyifli zaman geçirdim seninle. Inşallah rahat gidebilmissindir. Nezaman istersen hep bekliyor olacağım 😘😘

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,467
8,905
Cansu candır.
Bu forumu sevmemin en önemli nedenlerindendir.
Nedense başkası ile aynı zevki alamayacagimi düşünüp kendisi ile ısrarla gorusmek istiyorum.
Farkındayım. Diğer pembisler de iyidir ama cansu deyince bir dururum ben
Böyle nickle tanıma şansım olmayabilir, ısrarla neden görüşemiyoruz acaba? Bende merak ettim şimdi 😉

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
913
638
Cinsiyetiniz nedir?
Bir çiçeğin hayata tutunması için gerekli olan CANSUYU gibi
Siz de hayata tutunmak istiyorsanız mutlaka tanımalısınız..🌼🌼🌼🌼🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar