Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem ile hafta sonu

Nigrae Çevrimdışı
2 Ağu 2019
13
14
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İyi akşamlar
Bu akşam sevgili Sinem hanımla bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisi uzun zamandır görüşmek istediğim bir hanımefendiydi. Kısmet bu akşama imiş. Kendisi Anadolu yakasındaki ilk görüşmem oldu. Sinem hanımın evi kolay bir yerde park sorunu yok. Çok sakin bir mahalle hatta fazla sakin bu bana çok ilginç geldi. Genelde görüşmelerimi Beylikdüzü civarında yaptığım için aile apartmanı şekilde ki bir yerde yapmak garibime gitti. Ama buna rağmen girişi çok rahat Sinem hanımın evi de çok temiz. Sinem hanım da çok ilgili ve misafirperver. Yabancı uyruklu olmasına rağmen birçok Türk’ten daha iyi Türkçe konuşuyor. Ön sevişmede çok istekli ve kesinlikle soğuk değil. Benim için çok keyifli bir görüşme oldu. Yeri gelmişken bana referans olan sevgili Banu Soydan hanıma da teşekkür ederim.

Üye silindi 55882

İyi akşamlar
Bu akşam sevgili Sinem hanımla bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisi uzun zamandır görüşmek istediğim bir hanımefendiydi. Kısmet bu akşama imiş. Kendisi Anadolu yakasındaki ilk görüşmem oldu. Sinem hanımın evi kolay bir yerde park sorunu yok. Çok sakin bir mahalle hatta fazla sakin bu bana çok ilginç geldi. Genelde görüşmelerimi Beylikdüzü civarında yaptığım için aile apartmanı şekilde ki bir yerde yapmak garibime gitti. Ama buna rağmen girişi çok rahat Sinem hanımın evi de çok temiz. Sinem hanım da çok ilgili ve misafirperver. Yabancı uyruklu olmasına rağmen birçok Türk’ten daha iyi Türkçe konuşuyor. Ön sevişmede çok istekli ve kesinlikle soğuk değil. Benim için çok keyifli bir görüşme oldu. Yeri gelmişken bana referans olan sevgili Banu Soydan hanıma da teşekkür ederim.
Canım iyiki geldin iyiki tanıştık harika bır insansın.çoook keyfi bir vakit geçirdim yine beklerim öpüyorum 😘😘😘

Banu SOYDAN Çevrimdışı
31 May 2017
814
2,009
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Teşekkür ederim Banucum. @monamoursla ilk yazdiginda anlaşamamiştik😜😜

Ne tesadüf biz de anlasamamistik😬 Yoğun ısrarlar sonucu görüştük iyiki de gorusmusuz
Gorusunce yazisip anlasamadigimiz adam bu muydu olmustum.Bazen yazı dilimiz reel halimizi yansıtmıyor.Tabiki sen bilirsin ben elciyim, elçiye zeval olmaz 😚

Üye silindi 55882

Ne tesadüf biz de anlasamamistik😬 Yoğun ısrarlar sonucu görüştük iyiki de gorusmusuz
Gorusunce yazisip anlasamadigimiz adam bu muydu olmustum.Bazen yazı dilimiz reel halimizi yansıtmıyor.Tabiki sen bilirsin ben elciyim, elçiye zeval olmaz 😚
Evet Banucum bazı zamanlar oluyor öyle anlaşmazliklar. tekrar teşekkürler😘😘😘

Üye silindi 55882

Anlaşamamazlık demeyelim de farklı şekil bir görüşme talebi diyelim sevgili @sinem :) Ben sizin gibi özel ve güzel hanımefendi ile tanışmayı isterim. Umarım en kısa zamanda tanışırız.

Referanstan öteye geçip benim için yazdığın güzel kelimeler için çok teşekkür ederim @Banu Soydan Gerçekten harika bir insansın, iyi ki tanışmışız sexy ve güzel kraliçem 😘
Umarim 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar