Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme SİNEM VE KAMOLA İLE MUHTEŞEM 4 SAAT

kuşçu4177

Normal Üye
20 Ara 2022
5
24
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa bir mesajlaşma ile randevu alındı kombineli partner olunca o konuda hiçbir sıkıntı olmuyor Randevu saatinde kapısında belirdim kapıyı açan her zamanki gibi Asya ateşi sinem (BAL KADIN)Lakabı ben taktım güler yüzü ve enerjisi ile karşıladı her zaman ki gibi içeri girdiğimde evi her zamanki gibi pırıl pırıl tertemiz mis gibi aşk kokuyor koltukta başka bir afet KAMOLA gamzeli ve uzun boyu ile başka bir ateş yürürken insanın kalp ritmi hızlanıyor iki ateş ile Hayatımın en güzel 4 saatini geçirdim özel anları anlatmayı sevmiyorum ama KAMOLA Çok güzel ifade alıyor iyi bir hatun

Geslayt

Normal Üye
30 Ağu 2024
3
2
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa bir mesajlaşma ile randevu alındı kombineli partner olunca o konuda hiçbir sıkıntı olmuyor Randevu saatinde kapısında belirdim kapıyı açan her zamanki gibi Asya ateşi sinem (BAL KADIN)Lakabı ben taktım güler yüzü ve enerjisi ile karşıladı her zaman ki gibi içeri girdiğimde evi her zamanki gibi pırıl pırıl tertemiz mis gibi aşk kokuyor koltukta başka bir afet KAMOLA gamzeli ve uzun boyu ile başka bir ateş yürürken insanın kalp ritmi hızlanıyor iki ateş ile Hayatımın en güzel 4 saatini geçirdim özel anları anlatmayı sevmiyorum ama KAMOLA Çok güzel ifade alıyor iyi bir hatun
Bal kadın çok gezel bir lakap ama yetersiz kalır SİNEM hanım için...
Çok tatlıdır ,gülen yüzü hayata bağlar,bulunduğu ortama ışık saçar...

Üye silindi 55882

Canim benim senle her goruşmemiz ayri keyfli geçiyor😀 bol muhabet bol kahka bol ifadeli😀 çok egleniyoruz iyiki tanişmişiz😘 yine beklerim tatlim 💋

kuşçu4177

Normal Üye
20 Ara 2022
5
24
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canim benim senle her goruşmemiz ayri keyfli geçiyor😀 bol muhabet bol kahka bol ifadeli😀 çok egleniyoruz iyiki tanişmişiz😘 yine beklerim tatlim 💋
Bende her geldiğimde kendimi evimde hissettiğim güzel ve keyifli zaman geçirdiğim bir evin bide güler yüzlü sevecen kişiliğin var artık abone oldum kombine çıkartman lazım bana bal kadın öpüyorum seni

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar