Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Taze Taze..

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
215
477
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar forum ahalisi.
Forumdaki birçok olumlu referansına rağmen, olumsuz referansları kafamı çok karıştıran @Masöz Ezgi Hanım ile görüşme isteğimi 2 gün öncesinde kendisine ilettim...
Kendisinden gelen hızlı, net ve samimi cevap ile planımızı yapıp bugün için sözleştik.
Bugün, program saatinde Ataşehir' deki lüks rezidanstaki evine gittiğimde hala içimde bazı tedirginlikler vardı.
Kendisi, görüşmemizin ilk dakikalarından itibaren, tüm tedirginliklerimin boşuna olduğunu bana tatlı tatlı öğretti.
Güzel fiziği, güzel yüzü ve ikisinden de daha güzel yüreği ile, çok keyifli saatler geçirdik.
@Masöz Ezgi , herşey için çok teşekkür ederim.
Bana verdiğin sözleri de en kısa sürede gerçekleştirmen için sana fırsat vereceğim... ;)
Yoluna, hep senin gibi tatlı insanların çıkması temennisi ile...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,977
8,113
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tipsiz

Normal Üye
8 Eyl 2021
4
16
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaki birçok olumlu referansına rağmen, olumsuz referansları kafamı çok karıştıran @Masöz Ezgi Hanım ile görüşme isteğimi 2 gün öncesinde kendisine ilettim...
Kendisinden gelen hızlı, net ve samimi cevap ile planımızı yapıp bugün için sözleştik.
Bugün, program saatinde Ataşehir' deki lüks rezidanstaki evine gittiğimde hala içimde bazı tedirginlikler vardı.
Kendisi, görüşmemizin ilk dakikalarından itibaren, tüm tedirginliklerimin boşuna olduğunu bana tatlı tatlı öğretti.
Güzel fiziği, güzel yüzü ve ikisinden de daha güzel yüreği ile, çok keyifli saatler geçirdik.
Bana verdiğin sözleri de en kısa sürede gerçekleştirmen için sana fırsat vereceğim... ;)
Paylaşımın için teşekkürler.

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
399
914
Öncelikle merhabalar cok tsk ederim cok incesin canim bende seni tanidigim icin cok memnun oldum guzel naif dileklerin icin ayrica tsk ederim seni cok öpüyorum tekrar gorusmek umidiyle😘😘

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,288
2,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım İçin yaşayana yaşatana teşekkürler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,471
1,956
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle merhabalar cok tsk ederim cok incesin canim bende seni tanidigim icin cok memnun oldum guzel naif dileklerin icin ayrica tsk ederim seni cok öpüyorum tekrar gorusmek umidiyle😘😘
ezgi hanim incall yapiyormusunuz? tanitimda yapmadiginiz yaziyor ama bu referans da incall gibi algiladim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar