Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme teşekkürler sinemmm

hahucascus Çevrimdışı

hahucascus

FENERBAHÇE AŞIĞI
Normal Üye
5 Eki 2019
16
25
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz geç oldu ama iş güçten anca fırsat buldum.22 aralık gecesi için izmirden fenerbahçe maçı için geldim tabikide uzun zaman önce randevumu ayarladığım @sinem ve @NAZ ile muhteşem bir gece geçirdik bol kahkahalı eğlenceli köpüklü vs vs. kısacası kasılma yok herşey doğal ve güzeldi.yanınızda viskiniz ve bolca içecek SUYUNUZ varsa(sinem için) varsa gerisini bırakın sabahlar olmasın.herşey için teşekkürler

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,038
2,730
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Biraz geç oldu ama iş güçten anca fırsat buldum.22 aralık gecesi için izmirden fenerbahçe maçı için geldim tabikide uzun zaman önce randevumu ayarladığım @sinem ve @NAZ ile muhteşem bir gece geçirdik bol kahkahalı eğlenceli köpüklü vs vs. kısacası kasılma yok herşey doğal ve güzeldi.yanınızda viskiniz ve bolca içecek SUYUNUZ varsa(sinem için) varsa gerisini bırakın sabahlar olmasın.herşey için teşekkürler
Bu olayın perde arkadını da yazar mısınız?Rica etsem😉😄😄😄

Üye silindi 55882

Kuzu teşekkür ederim yorum içinde suyu niye yazdın :LOL: millet suyla gelcek artık :D
Ay ne geceydim ama gülmekten çenem agradi o ponçik ponçik danslar neydi :D çok eğlendik harika geceydi unutulmaz. çok mutlu olduk taniştigimiza yine yine yine bekleriz öptüm 😘😘

hahucascus Çevrimdışı

hahucascus

FENERBAHÇE AŞIĞI
Normal Üye
5 Eki 2019
16
25
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kuzu teşekkür ederim yorum içinde suyu niye yazdın :LOL: millet suyla gelcek artık :D
Ay ne geceydim ama gülmekten çenem agradi o ponçik ponçik danslar neydi :D çok eğlendik harika geceydi unutulmaz. çok mutlu olduk taniştigimiza yine yine yine bekleriz öptüm 😘😘
en en en yakın zamanda;):p:love:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar