Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu harika kalçaya ilk yorum benden... harika duruyor herzamanki gibi![]()
Önce sağ sonra sol en son bütün olsunSiz hangi tarafı tavsiye ediyorsunuz? Sağ mı sol mu? Yoksa siz de bunun bir bütün olduğu görüşüne mi hakimsiniz?
Hiç uslanmasin.Uslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Ne meselaYüce tanrım.... Sevgili star kalçanız müsait ise bir şey saklamak isterim.
Davetkar cezbediciUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Ağzım açık ayran budalası gibi baktım fotoya dakikalarcaUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
❤Ağzım açık ayran budalası gibi baktım fotoya dakikalarca![]()
Sahibi gibi çok güzel uslanmasin kesinlikleUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Kalçanda çok güzel ama ben dudaklarına hastayım eger bir gün size geleceksem en büyük sebeb dudaklarınızUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
❤❤Davetkar cezbedici
bırak uslanmasın. böyle güzel kalçalar öpüp yalanarak daha da çıldırtılmalı.
Nelere izin var peki bu muhteşem kalçanaUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Bilmem ona sormak lazımNelere izin var peki bu muhteşem kalçana![]()
Hmmm o halde yakından görüp yüz yüze konuşma yapmak gerek desenizeBilmem ona sormak lazım![]()
Buluştuğumuzda benimki de uslu durmayacak ama.
Bir önden, bir arkadan...![]()
Uslan artik deli gonulUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
CezbediciUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Şaplaklanmak istiyorsa demekUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
İlk bakışta çok da yaramaz gorunmuyorlar ama mülk sahibi daha iyi bilir.Uslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Çok yaramazlar çokİlk bakışta çok da yaramaz gorunmuyorlar ama mülk sahibi daha iyi bilir.![]()
CoookŞaplaklanmak istiyorsa demek![]()
Ah Lucifer ahlucifer görse aşık olur
Bir yaramazlık kaçamak ile uslandırmak isterim ki
Bir yaramazlık kaçamak ile uslandırmak isterim ki♥
Uslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Cok tesekkur edermUzanıp yatıvermiş, sere serpe;
Entarisi sıyrılmış, hafiften;
Kolunu kaldırmış, koltuğu görünüyor;
Bir eliyle de göğsünü tutmuş.
İçinde kötülüğü yok, biliyorum;
Yok, benim de yok ama...
Olmaz ki!
Böyle de yatılmaz ki!
Bırakın uslanmasın böyle daha güzelUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Teşekkür ederimYine size uzandım...
Gölgenizde olmak huzur veriyor!
kadife gibilerUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Taş mubarek taş.Ideal kalça.Tadina bakmak gerek.
Uslanmasınlar böyle çok güzeller. Daha tanışmaya geleceğiz onlarla
Gölge de star keyfi iyidirYine size uzandım...
Gölgenizde olmayı seviyorum![]()
dokunsam büyüler miAh birde dokunsan![]()
Valla atardokunsam büyüler mi
gülücük de atarlar mı))))
Ne güzel uzanınızYine size uzandım...
Gölgenizde olmayı seviyorum![]()
Teşekkür ederimPürüzsüz, muhteşem
Böyle yaramaz şeyleri severizUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Çok yaramazBöyle yaramaz şeyleri severiz![]()
dokunsam büyüler mi
gülücük de atarlar mı))))
Deli kalçalarKalça dediğin; uslanmayacak![]()
Yaramaz şeyler çok yüz vermişsiniz şaplağı haketmişler yani aaaa @STAREYLÜL hanımcımUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Şaplaklar atası geliyor insanın içten içe duramaksızın sevesi geliyorUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Cok yaramazlar
Ama yavaş yavaşŞaplaklar atası geliyor insanın içten içe duramaksızın sevesi geliyor![]()
Isırmak istemiş olabilirimUslanmıyor deli kalcam Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!