berkayfb83
Normal Üye
- 13 Mar 2020
- 23
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Su hanımla bu hafta içi bir görüşme sağladık,ilanda yazan bilgiler üzerine vaktim olmadığı için 1 seans görüşme planladık,eve geldiğimde işe girer girmez yatak odasına yönlendirdi,hani bazılarının başına gelmiştir dışarıda başka yerlerde hemen gir işini bitir çık,acele et, vs vs,burda da aynısını yaşadım, ilanda öpüşme sevişme üstüne basa basa yazıyor ama kesinlikle yok sebebini sorduğumda ilk görüşme de bunlar yok dedi ,madem yok en başından söyleyin bizde ona göre bilelim ve başka yerden randevu alalım,bu forumdaki pembislerden en kötü deneyimi yaşadım kendi kendime şunu sordum acaba bende mi sorun vardı belki beni beğenmedi diycem, geri gonderebilirdi ama kesinlikle benlik bir durum değil çünkü evimden duş alarak geldim ve ben buna çok dikkat ederim her pembişle görüşmeye gittiğim de her şeye özen gösteren biriyim kesinlikle,ayrıca bu forumdan en az 20 bayanla görüştüm bir tanesinden bile böyle bir davranış görmedim hepsi birer hanımefendi oturup muhabbet eder çay vs ikram eder,ama Su hanım bildiğiniz zürafa sokak muamelesi yaptı,bundan sonra gidecek arkadaşlara bilgi vermek istedim.
Eğer bende sorun olduğunu söylüyorsa buraya isim isim en az 10-15 pembis referans yazarım ve benim nasıl biri olduğumu söyler zaten
Yani çok çok uzun yazdım demem o ki değil forumda hayatımda yaşadığım en kötü deneyim idi
Eğer bende sorun olduğunu söylüyorsa buraya isim isim en az 10-15 pembis referans yazarım ve benim nasıl biri olduğumu söyler zaten
Yani çok çok uzun yazdım demem o ki değil forumda hayatımda yaşadığım en kötü deneyim idi