Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zabahleyin Horoz &Tavuk🐔

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
19
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hhhaa hhhaa günaydın Sayın formula sever dostlarım size sıcağı sıcağına bi paylaşım anlatmak istedim:);Sevgili @sinem ile Haziran ayında küçük bi yemekli organizasyonda tanışmış fakat o gün alınan randevu bi şekilde iptal edilmişti . Fakat kendisi ile irtibatı kesmeden tatlı tatlı gerek chatboxtan gerek Wptan muhabbet ediyorduk ki ; kendisi tatlı dilli , hatırşinas ve de tanıdığı kişiye insan olduğu için değer veren bi yapıda biri olduğunu belli etmişti . Sohbetlerimiz esnasında seni horoz gibi gagalıycam dediğimde :LOL: aaa ben tavukmuyum demişti :p evet sen benim tavuğumsun demiştim kendisine :).

Neyse denk gelmeyen ve bana Anadolu yakasının ızdıraplı yolunun çile gelmesinden dolayı ertelenen görüşme geçen gün Sevgili sineme wptan Sinemcim seni sabah erken saatte trafik yokken ziyaret etsem teklifi ile harlandı :D Sinem’in oluru ile bu sabah erken saatte yollara düştüm ve de 25 dklık yolculuktan sonra Sinem’in kapısındaydım ellerimde tatlı ve tuzlu kurabiyelerim ile ; Sevgili Sinem o saatte kalkmış benim için bi güzel siyah ağarlıklı seksi kıyafetler ile süslenmişti :devilish:kapıdan girer girmez horoz gibi dudaklara saldırdım :)Sinem dur mur demeden kümeste yatak odasını bulmuştuk bile neyse fazla ayrıntısına girmiyorm fakat Sinem bana çoookkk süper iki saat yaşattiki o_Oenerjisi , sohbeti , kalitesi ve de frekansı çok yüksek bi görüşme oldu ; yanlız bu hatun felaket bir şey bunu bilin dostlar tam bir saldıran tavuk gagalıyor(ısırıyor) :pbilin ve de şehvet ile istek high level mod vahşi bir şeyyy .Sevgili @sinem ikramların ve de misafirperveliğin ile hoş sohbetin için çoookk teşekürler bitanesinn

Not: aşağıdaki video Sinem’in enerjisini anlatıyorrr bilesiniz :p:LOL:

Son düzenleme:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,276
10,236
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sabah sekizi candır; aklıma soktun şimdi, bir sabah da ben mi yapsam acep? ;):LOL: Paylaşım için sn. @Moria ya ve ex komşum @sinem e ayrı ayrı teşekkürler... (y)

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
170
164
Durmuyordu Sn. Derviş @Moria nihayetinde gemileri karadan yürütmenin yolunu da bulmuştu ilerledikçe ilerliyordu. :D

Paylaşım için size ve Sn. @sinem uşka ya teşekkür ederiz. (y)

Soru: Popa nasıldı amaaa? :ROFLMAO::ROFLMAO:

Bu da benden gelsin o zaman gagalıyam gagalı bir sinemuşka sevdim belalı. :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hhhaa hhhaa günaydın Sayın formula sever dostlarım size sıcağı sıcağına bi paylaşım anlatmak istedim:);Sevgili @sinem ile Haziran ayında küçük bi yemekli organizasyonda tanışmış fakat o gün alınan randevu bi şekilde iptal edilmişti . Fakat kendisi ile irtibatı kesmeden tatlı tatlı gerek chatboxtan gerek Wptan muhabbet ediyorduk ki ; kendisi tatlı dilli , hatırşinas ve de tanıdığı kişiye insan olduğu için değer veren bi yapıda biri olduğunu belli etmişti . Sohbetlerimiz esnasında seni horoz gibi gagalıycam dediğimde :LOL: aaa ben tavukmuyum demişti :p evet sen benim tavuğumsun demiştim kendisine :). Neyse denk gelmeyen ve bana Anadolu yakasının ızdıraplı yolunun çile gelmesinden dolayı ertelenen görüşme geçen gün Sevgili sineme wptan Sinemcim seni sabah erken saatte trafik yokken ziyaret etsem teklifi ile harlandı :D Sinem’in oluru ile bu sabah erken saatte yollara düştüm ve de 25 dklık yolculuktan sonra Sinem’in kapısındaydım ellerimde tatlı ve tuzlu kurabiyelerim ile ; Sevgili Sinem o saatte kalkmış benim için bi güzel siyah ağarlıklı seksi kıyafetler ile süslenmişti :devilish:kapıdan girer girmez horoz gibi dudaklara saldırdım :)Sinem dur mur demeden kümeste yatak odasını bulmuştuk bile neyse fazla ayrıntısına girmiyorm fakat Sinem bana çoookkk süper iki saat yaşattiki o_Oenerjisi , sohbeti , kalitesi ve de frekansı çok yüksek bi görüşme oldu ; yanlız bu hatun felaket bir şey bunu bilin dostlar tam bir saldıran tavuk gagalıyor(ısırıyor) :pbilin ve de şehvet ile istek high level mod vahşi bir şeyyy .Sevgili @sinem ikramların ve de misafirperveliğin ile hoş sohbetin için çoookk teşekürler bitanesinn Not: aşağıdaki video Sinem’in enerjisini anlatıyorrr bilesiniz :p:LOL:
Paylaşım başarılı, sabahın körü olmasına rağmen "sabah sabah Seda Sayan" aklıma geldi. Hani fahri horozumuz sayın @Moria 'Dan 24 saat performans bekliyoruz ama @sinem Hanımın erken performansı göz alıcı. Ben Oscar favorilerime , kadın ve erkek dalında bu ikiliyi favorim olarak yazıyorum.
Bol sevişmeler diliyor ve huzurlarınızdan ayrılıyorum.
Hoşçakalın pek hörmetli temaaşacılar 🖐

Fetih1453 Çevrimdışı
10 Eyl 2019
8
5
39
Sinem hanım bi gün benimde bıldırcınım olurmu acaba 🐓

Barbie Nil Çevrimdışı
22 Eki 2016
2,087
2,152
Durmuyordu Sn. Derviş @Moria nihayetinde gemileri karadan yürütmenin yolunu da bulmuştu ilerledikçe ilerliyordu. :D

Ne çabuk geldin olumsuz olaydan sonra ;)

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @Moria, batırdın beni :eek:

Benim bildiğim derviş anadoluya sefer düzenlemez diye iddiaya girmiştim... :LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

@sinem'de de nasıl bir çekim gücü varsa, sabah sabah dikmiş seni kapıya(y)

Sevişmenize ve anlatımına sağlık.:love:

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,276
10,236
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Benim bildiğim derviş anadoluya sefer düzenlemez diye iddiaya girmiştim... :LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

Minnoş falan, ama maşallah vantuz gibidir kendisi, taa Avrupa Yakasına kadar yetişiyor :ROFLMAO:

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,121
1,820
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hahaha Moriayı sonunda anadolu yakasına transfer etmişler. Anadolu yakası batta gazi geldi ise seferleri durmaz gayrı. Demekki nasıl başına vurduysa Morianın. Sevişmenize sağlık ne diyelim.Sinem bu gıdaklatır

ÇAKALER Çevrimdışı
7 Nis 2012
1,070
857
Hhhaa hhhaa günaydın Sayın formula sever dostlarım size sıcağı sıcağına bi paylaşım anlatmak istedim:);Sevgili @sinem ile Haziran ayında küçük bi yemekli organizasyonda tanışmış fakat o gün alınan randevu bi şekilde iptal edilmişti . Fakat kendisi ile irtibatı kesmeden tatlı tatlı gerek chatboxtan gerek Wptan muhabbet ediyorduk ki ; kendisi tatlı dilli , hatırşinas ve de tanıdığı kişiye insan olduğu için değer veren bi yapıda biri olduğunu belli etmişti . Sohbetlerimiz esnasında seni horoz gibi gagalıycam dediğimde :LOL: aaa ben tavukmuyum demişti :p evet sen benim tavuğumsun demiştim kendisine :). Neyse denk gelmeyen ve bana Anadolu yakasının ızdıraplı yolunun çile gelmesinden dolayı ertelenen görüşme geçen gün Sevgili sineme wptan Sinemcim seni sabah erken saatte trafik yokken ziyaret etsem teklifi ile harlandı :D Sinem’in oluru ile bu sabah erken saatte yollara düştüm ve de 25 dklık yolculuktan sonra Sinem’in kapısındaydım ellerimde tatlı ve tuzlu kurabiyelerim ile ; Sevgili Sinem o saatte kalkmış benim için bi güzel siyah ağarlıklı seksi kıyafetler ile süslenmişti :devilish:kapıdan girer girmez horoz gibi dudaklara saldırdım :)Sinem dur mur demeden kümeste yatak odasını bulmuştuk bile neyse fazla ayrıntısına girmiyorm fakat Sinem bana çoookkk süper iki saat yaşattiki o_Oenerjisi , sohbeti , kalitesi ve de frekansı çok yüksek bi görüşme oldu ; yanlız bu hatun felaket bir şey bunu bilin dostlar tam bir saldıran tavuk gagalıyor(ısırıyor) :pbilin ve de şehvet ile istek high level mod vahşi bir şeyyy .Sevgili @sinem ikramların ve de misafirperveliğin ile hoş sohbetin için çoookk teşekürler bitanesinn Not: aşağıdaki video Sinem’in enerjisini anlatıyorrr bilesiniz :p:LOL:
horozdan çok ağaçkakan gibisin derviş :)

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
487
540
Sabah sabah helal valla sana Moria,gelmişsin bizim taraflara,sevişmenize emeğinize sağlık:DSinemın çekim gücü diyelim biz bu işe:D Ama nasıl kız,nasıl popo haklılık payım var değilmi :D:p

Üye silindi 55882

Yaaaa sen nasıl bir insansın :love: evet horozumla 3 aydır tanışıyoruz ama bir türlü sevişememiştik nasip bu gün sabahın korundeymiş :ROFLMAO: ama ne sabahi hiç aklımdan çıkmayacak bir sabah oldu.normalde popada bomba patlatsalar kalkan insan değilim :LOL: kapıdan girer girmez saldırdı ne oluyor dur bir nefes al dedim:rolleyes: yok dedi ayrilmiyor zaten çok bekledim bu günü dedi biran başım döndü :ROFLMAO: horozum sabah sabah seninle sevişmek güzeldi :love: muhabbetine sevişmene doyulmaz bir insansın sonunda iyikide geldin minnoşum çok mutlu oldum. gagalicam diye diye sonunda gagaladin :ROFLMAO: ah bu bir birinden güzel hediyelerin için çooook teşekkür ederim .çok beğendim her zaman saklicam senden bana hatıra kalsın. cnm benim yerin ayrı bende biliyorsun bir kere goruşsekte .yine beklerim minnoşum Seviliyorsun.:love:

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
600
846
Boşuna dememiş atalarımız “ gündüzün hayrını, gecenin şerrine tercih edin “ diye sabahta pek güzel olur, elinize belinize sağlık 👍

sword976 Çevrimdışı
25 Şub 2014
11
7
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili Moria güzel yorum paylaşım için teşekkürler, yine döktürmüşsünüz... Sinem Hanım hakkında çok güzel yorum ve paylaşımlar var, denk gelebilmek umuduyla diyorum...

Üye silindi 55882

Bu da benden gelsin o zaman gagalıyam gagalı bir sinemuşka

Ahaha sonunda horozum dayanamadı Senemuşkanin kollarına attı kendini:LOL:

Üye silindi 55882

Paylaşım başarılı, sabahın körü olmasına rağmen "sabah sabah Seda Sayan" aklıma geldi. Hani fahri horozumuz sayın @Moria 'Dan 24 saat performans bekliyoruz ama @sinem Hanımın erken performansı göz alıcı. Ben Oscar favorilerime , kadın ve erkek dalında bu ikiliyi favorim olarak yazıyorum.
Bol sevişmeler diliyor ve huzurlarınızdan ayrılıyorum.
Hoşçakalın pek hörmetli temaaşacılar 🖐
:whistle::whistle:

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
Sevgili MORİA bu güzel paylaşım için teşekkürler..
SİNEM ile sonunda vuslata ermene sevindim..
Gagalamak isterken gagalanmak nasıldı..??
Bu vesileyle SİNEM ' de selamlar gönderiyorum..

Üye silindi 55882

Eee Sinemuşkanin çekim gücüne dayanamamiş :LOL: kapıda kendisini görünce bende gözlerime inanmadim:ROFLMAO:

Üye silindi 55882

Sevgili MORİA bu güzel paylaşım için teşekkürler..
SİNEM ile sonunda vuslata ermene sevindim..
Gagalamak isterken gagalanmak nasıldı..??
Bu vesileyle SİNEM ' de selamlar gönderiyorum..
Sabah sabah gagalamakta pek güzel oluyormuş :LOL: Sıradancim sende sabah sevyordun galiba :p:p

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar