- 2 May 2011
- 19
- 70
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hhhaa hhhaa günaydın Sayın formula sever dostlarım size sıcağı sıcağına bi paylaşım anlatmak istedim
;Sevgili @sinem ile Haziran ayında küçük bi yemekli organizasyonda tanışmış fakat o gün alınan randevu bi şekilde iptal edilmişti . Fakat kendisi ile irtibatı kesmeden tatlı tatlı gerek chatboxtan gerek Wptan muhabbet ediyorduk ki ; kendisi tatlı dilli , hatırşinas ve de tanıdığı kişiye insan olduğu için değer veren bi yapıda biri olduğunu belli etmişti . Sohbetlerimiz esnasında seni horoz gibi gagalıycam dediğimde
aaa ben tavukmuyum demişti
evet sen benim tavuğumsun demiştim kendisine
.
Neyse denk gelmeyen ve bana Anadolu yakasının ızdıraplı yolunun çile gelmesinden dolayı ertelenen görüşme geçen gün Sevgili sineme wptan Sinemcim seni sabah erken saatte trafik yokken ziyaret etsem teklifi ile harlandı
Sinem’in oluru ile bu sabah erken saatte yollara düştüm ve de 25 dklık yolculuktan sonra Sinem’in kapısındaydım ellerimde tatlı ve tuzlu kurabiyelerim ile ; Sevgili Sinem o saatte kalkmış benim için bi güzel siyah ağarlıklı seksi kıyafetler ile süslenmişti
kapıdan girer girmez horoz gibi dudaklara saldırdım
Sinem dur mur demeden kümeste yatak odasını bulmuştuk bile neyse fazla ayrıntısına girmiyorm fakat Sinem bana çoookkk süper iki saat yaşattiki
enerjisi , sohbeti , kalitesi ve de frekansı çok yüksek bi görüşme oldu ; yanlız bu hatun felaket bir şey bunu bilin dostlar tam bir saldıran tavuk gagalıyor(ısırıyor)
bilin ve de şehvet ile istek high level mod vahşi bir şeyyy .Sevgili @sinem ikramların ve de misafirperveliğin ile hoş sohbetin için çoookk teşekürler bitanesinn
Not: aşağıdaki video Sinem’in enerjisini anlatıyorrr bilesiniz
Neyse denk gelmeyen ve bana Anadolu yakasının ızdıraplı yolunun çile gelmesinden dolayı ertelenen görüşme geçen gün Sevgili sineme wptan Sinemcim seni sabah erken saatte trafik yokken ziyaret etsem teklifi ile harlandı
Not: aşağıdaki video Sinem’in enerjisini anlatıyorrr bilesiniz
Son düzenleme: